Regent Seven Seas Cruises introduceert luxe reizigers aan nieuwe 2024-2025 Voyage Collection

Regent Seven Seas Cruises, ‘s werelds meest toonaangevende luxe cruiserederij, heeft haar nieuwe 2024-2025 Voyage Collection aangekondigd, met verleidelijke routes en nieuwe aanloophavens in ‘s werelds mooiste bestemmingen. Gasten kunnen momenteel al hun interesse aangeven, met reserveringen die op 24 augustus 2022 in de verkoop gaan.

Nieuwe Voyage Collection

’s Werelds meest luxueuze vloot zal 160 buitengewone nieuwe routes varen – 21 meer afvaarten dan het 2023-2024 seizoen van de cruisemaatschappij – elk ontworpen om meeslepend en cultureel verrijkend te zijn. De collectie biedt reizen op elk continent ter wereld, van Afrika & Arabië, tot Azië, Australië & Nieuw-Zeeland. Ook Canada & New England, Alaska en Bermuda worden bezocht en uiteraard favorieten zoals het Caribisch gebied, het Panamakanaal, het Middellandse Zeegebied en Noord-Europa. Daarnaast zijn er fascinerende cruises in Zuid-Amerika en de Stille Zuidzee, evenals prachtige vaartochten naar Antarctica.

Hoogtepunten in de collectie

De afvaarten van de 2024-2025 Voyage Collection variëren van zeven nachten tot de 150-nachten durende wereldcruise, Away in Wonder. Ook bevat de collectie vier Grand Voyages die elk een episch nautisch avontuur naar tientallen bestemmingen zullen zijn.

Andere ho

ogtepunten zijn onder meer twee gloednieuwe afvaarten in Alaska van 14 nachten, een breuk met de traditionele afvaarten die vaak zeven nachten bevatten; meer afvaarten in West-Europa dan ooit tevoren; en het nieuwste schip van de cruisemaatschappij, Seven Seas Grandeur®, welke het Middellandse Zeegebied zal bevaren alsmede het Caribisch gebied en een debuutseizoen in Canada & New England.

 

 

“De 2024-2025 Voyage Collection is samengesteld om gasten de kans te bieden nieuwe culturen te ervaren en nieuwe perspectieven te krijgen, over duizenden zeemijlen,” zei Jason Montague, president en chief executive officer, Regent Seven Seas Cruises. “De collectie is gevuld met mogelijkheid na mogelijkheid om in contact te komen met de wereld om ons heen. Met meerdere nieuwe havens die worden bezocht, een overvloed aan overnachtingen in de haven, en onze bewonderenswaardige toevoeging van onbeperkte landexcursies, zijn onze luxe cruises een uitkomst voor de reislust van elke reiziger,” vervolgde Montague.

Een ongeëvenaarde ervaring

Varend met ’s werelds meest luxueuze vloot, ervaren gasten uitmuntend comfort aan boord met alle luxe inbegrepen, een werkelijk ongeëvenaarde ervaring. Met de 2024-2025 Voyage Collection nodigt Regent Seven Seas Cruises gasten uit om te genieten van eindeloze mogelijkheden. Reizigers kunnen zich op nieuwe manieren onderdompelen in lokale culturen om ‘s werelds mooiste bestemmingen te ervaren met onbeperkt inbegrepen landexcursies in elke haven en de gloednieuwe Eco-connect en Behind the Design tours. De reissom omvat gastronomische gerechten in een reeks specialiteitenrestaurants en openluchteetgelegenheden, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, onbeperkte internettoegang, valet wasservice, vooraf betaalde fooien en een hotelarrangement voor één nacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in suites van Conciërge-niveau en hoger.

Ondertussen zorgt Regent Seven Seas Cruises’ ongeëvenaarde ruimte op zee voor de perfecte thuiskomst en plek voor rust en ontspanning. De overvloed aan ruimte aan boord van elk elegant en perfect afgemeten schip, en een van de hoogste bemanning-tot-gast verhoudingen in de industrie, verzekeren gasten van de beste service en zorg.

Vluchten vanuit Amsterdam en Brussel

Tevens breidt Regent Seven Seas Cruises haar services voor gasten in de Benelux verder uit. De cruisemaatschappij biedt nu ook vluchten vanuit Amsterdam en Brussel en transfers aan als een extra service, om alles in één hand te houden. Deze extra service kan simpelweg worden toegevoegd tijdens het boekingsproces om gasten zo een complete ervaring te geven.

 

 

 

 

 

Comments are closed.