Corendon biedt Sharm El Sheikh als nieuwe winterzonbestemming

Vakantiegangers die komende winter de zon willen aanbidden, kunnen vanaf november naar het Egyptische Sharm el Sheikh met Corendon. De reisorganisatie biedt van 2 november 2022 tot en met 22 maart 2023 vakanties aan naar deze populaire badplaats. Er zijn rechtstreekse vluchten met Transavia op woensdag en zaterdag vanaf Amsterdam.

Veelzijdig aanbod

Sharm El Sheikh is een mooie uitbreiding op het winterzonaanbod van Corendon, naast bestemmingen als Hurghada, Zanzibar, Gambia en Kaapverdië. De keuze aan hotels in de badplaats is ruim: er zijn zowel drie-, vier-, als vijfsterrenhotels waar gasten kunnen genieten van het all-inclusive concept. Hotels die in Hurghada geliefd zijn, zoals de Sunrise en PickAlbatros hotels, zijn ook in Sharm El Sheikh in het aanbod te vinden.

 

 

Sharm El Sheikh

Gelegen op het Egyptische schiereiland Sinaï, is Sharm El Sheikh een bestemming met veel zon en prachtige zandstranden. De kristalheldere Rode Zee biedt een prachtige onderwaterwereld met een rijke biodiversiteit. De omgeving, de Sinaï-woestijn, is één van de meest onherbergzame regio’s ter wereld. Hier zijn ook de hoogste bergtoppen van Egypte te vinden. In het centrum Na’ama Bay bevindt zich een levendige promenade met restaurants, volop uitgaansgelegenheden en gezellige souvenirwinkels.

Sharm El Sheikh met Corendon is nu al boekbaar. Het complete aanbod is te vinden op www.corendon.nl/sharm-el-sheikh

 

 

 

 

 

Comments are closed.