easyJet voegt nieuwe sneeuw- en zonbestemmingen toe aan het winterschema

easyJet voegt deze winter nieuwe bestemmingen toe aan haar netwerk en breidt daarmee het aantal easyJet-bestemmingen vanaf Schiphol uit. easyJet start met vluchten naar Innsbruck (Oostenrijk), Marrakech (Marokko) en Sharm El-Sheikh (Egypte) en breidt capaciteit uit op vluchten naar de Canarische eilanden. Hierdoor hebben reizigers deze winter meer opties, waarbij ze kunnen genieten van het winterse landschap of juist de zon op kunnen zoeken.

Onderweg met EasyJet

Onderweg met EasyJet

Wintersport

Innsbruck is een populaire bestemming voor wintersporters, en easyJet zal vanaf 5 december twee keer per week naar de Oostenrijkse stad vliegen. In de prachtige middeleeuwse stad worden ook een groot aantal traditionele wintermarkten gehouden.

 

 

Sharm El-Sheikh biedt in de winter zeer aangename temperaturen, een bruisend centrum en staat bekend om zijn prachtige duiklocaties. easyJet zal vanaf 2 november twee keer per week naar Sharm El-Sheikh vliegen.

 

 

easyJet zal ook naar Marrakech gaan vliegen. Vanaf 31 oktober biedt de luchtvaartmaatschappij vier keer per week vluchten naar de Marrokkaanse stad aan. Marrakech is een mooie toeristische bestemming maar biedt ook zakenreizigers en mensen die op familiebezoek willen een goede verbinding. Vluchten voor deze nieuwe bestemmingen kunnen nu al geboekt worden op de site. Voor wie in de herfstvakantie nog weg wil, ook hier is het vluchtschema uitgebreid en zijn extra vluchten naar onder andere de Griekse eilanden en Barcelona toegevoegd, zodat reizigers ook in oktober nog even van de zon kunnen genieten.

William Vet, Country Manager Nederland, zegt

“Ik ben erg blij dat we deze nieuwe routes aan ons Schiphol-netwerk toe kunnen voegen. We bieden deze winter een uitgebreid schema aan bestemmingen zodat er voor iedereen iets tussen zit, waaronder diegenen die op een langverwachte en welverdiende vakantie willen gaan. Daarnaast blijven we vluchten aanbieden naar belangrijke Europese zakensteden zoals Kopenhagen, Milaan, Praag en Tel Aviv.”

Flex garantie

Om passagiers vertrouwen te geven kunnen alle easyJet klanten blijven profiteren van het vooruitstrevende flexibele boekingsbeleid tot eind december. Via het flexibele boekingsbeleid kunnen passagiers hun vluchten zonder wijzigingskosten op elk moment tot twee uur voor vertrek aanpassen. In tegenstelling tot andere luchtvaartmaatschappijen zijn er geen restricties op data of bestemmingen, en kunnen passagiers hun boeking aanpassen naar elke vlucht die nu verkocht wordt, tot eind september 2022. Dit is van toepassing op alle aanpassingen die tot en met 31 december 2021 worden gemaakt.

Vluchtdetails nieuwe routes

AMS-INN (Innsbruck) – Frequentie: donderdag, zondag – startdatum 5DEC – einddatum: 24MAA

AMS-SSH (Sharm El-Sheikh) – Frequentie: dinsdag – startdatum 2NOV – einddatum: 22MAA

AMS-RAK (Marrakech) – Frequentie: maandag, donderdag, vrijdag, zondag – startdatum 31OKT – einddatum: 25MAA

 

 

 

 

 

Comments are closed.