Koekjes van De Koekfabriek voor gasten Landal GreenParks

Landal GreenParks gaat op 15 vakantieparken de allerlekkerste koekjes van De Koekfabriek serveren. In totaal gaat het om ruim 1 miljoen handgemaakte koekjes, die gasten geserveerd krijgen bij hun warme dranken. De samenwerking is bijzonder: bij De Koekfabriek werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dankzij de samenwerking met Landal GreenParks kunnen ca. 10 structurele werkplekken worden opgevuld.

Iedereen vindt het prettig ergens bij te horen. Onderdeel te zijn van iets. Maar er zijn genoeg mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, ex-gedetineerden, statushouders, ex-thuislozen, jongeren die hun opleiding niet hebben kunnen afmaken et cetera. De Koekfabriek is opgericht om juist deze mensen te voorzien van een plek in de maatschappij. “We zijn enorm blij met de samenwerking met Landal GreenParks. We bakken met liefde de allerlekkerste koekjes voor de Landal gasten. Landal GreenParks heeft op het gebied van duurzaamheid een reputatie die heel goed bij ons past. Heel fijn is dat met deze opdracht de continuïteit voor onze bakkers is geborgd. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen een kans om terug te keren in de maatschappij en daar is het ons allemaal om te doen,” aldus Arthur de Neree, directeur (Cookie Executive Officer) bij De Koekfabriek.

“Een koekje bij de koffie en de thee is een bijna vanzelfsprekend sociaal momentje. Met deze samenwerking met De Koekfabriek maken we het nóg socialer, want gasten genieten nu niet alleen van een heerlijk handgemaakt koekje, ze doen ook iets goeds voor anderen, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans te bieden terug te keren in de maatschappij.

 

 

Dit past uitstekend in ons beleid; onze koffie is al langer biologisch en fairtrade, onze thee is Rainforest Alliance gecertificeerd. We zijn continue bezig met het verduurzamen van ons assortiment. Gasten worden geïnformeerd over de samenwerking en het achterliggende doel van De Koekfabriek via de menu- en drankenkaart,” aldus Rogier Claessens, concept designer van Landal GreenParks.

De koek voor Landal GreenParks wordt gebakken in de centrale bakkerij in Wageningen, waar het grootste deel van de jaarlijkse productie gebakken wordt.

 

 

De Koekfabriek heeft verder nog bakkerij-winkels in het centrum van Utrecht, Arnhem en Rotterdam. Natuurlijk hoopt De Koekfabriek dat gasten van Landal GreenParks de (h)eerlijke koek zo lekker vinden dat ze ook de weg naar deze winkels gaan vinden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.