Inreisregels Bonaire wijzigen per 1 juni

Vanaf 1 juni worden de huidige inreisrestricties opgeheven wat betekent: geen test, en vanaf 1 juni ook geen gezondheidsverklaring meer nodig voor een vakantie naar Bonaire.

Nieuwe campagne voor de natuur

Verder heeft Bonaire een gloednieuwe campagne gelanceerd om de natuur een handje te helpen en bezoekers van het eiland op een respectvolle manier met het eiland om te laten gaan. Het heet de Bonaire Bond en is gekoppeld aan koraaladoptie via Reef Renewal Foundation Bonaire. Je kan de Bonaire Bond online ondertekenen en daarmee het eiland steunen; kleine moeite, groot plezier EN je steunt de natuur van deze zonnigste Nederlandse gemeente. Als je Bonaire bezoekt wordt automatisch een link verstuurd voorafgaand aan je bezoek.

 

 

Ook waait er een frisse wind op het eiland en ziet Bonaire de toekomst zonnig tegemoet met een gloednieuwe website van Bonaire, compleet met een nieuw logo, frisse look en een nieuwe slogan: Bonaire, it’s in our nature!

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.