RED Online Marketing wint prestigieuze European Search Awards

RED Online Marketing heeft in de categorie ‘Best PPC Case in Travel’ de European Search Awards 2022 gewonnen. De winnende case hebben we samen met onze opdrachtgever &Olives Travel geschreven. &Olives Travel biedt bijzondere en authentieke reizen naar mediterrane bestemmingen. Onze case beschrijft de lancering van dit nieuwe reismerk, gedurende COVID-19, met behulp van SEA, Display & Video Advertising.

Uitreiking in Barcelona

Op donderdagavond 26 mei was de awarduitreiking in Barcelona. Onze collega’s Corné den Braber en Renske Swarts hebben, samen met Madelon Seignette en Marcel Gritter van &Olives Travel, deze avond in een Mediterraans restaurant in Amsterdam via een livestream gevolgd. “Toen de uitslag van de categorie ‘Best use of search – travel/leisure (PPC): Small’ bekend gemaakt werd stokte onze adem even toen we hoorden dat wij gewonnen hadden. We wisten dat deze case super sterk was, maar dat we deze prestigieuze award daadwerkelijk hebben gewonnen is toch wel heel bijzonder”, aldus Corné den Braber, strateeg en partner bij RED.

 

Lees ook dit artikel: De 8 beste tapasbars in Barcelona

 

“We zijn er erg trots op dat we &Olives Travel zo snel hebben laten groeien in moeilijke tijden van marktherstel na COVID-19 in de reiswereld. Dit was nooit gebeurd zonder deze PPC campagne of zonder de samenwerking met RED Online Marketing en hun travelmarketing expertise. De PPC campagne heeft ons enorm geholpen bij het vertalen van de missie en visie van het bedrijf in het stimuleren van boekingen. Bovendien, dankzij de flexibiliteit, zijn we altijd in staat geweest om snel op te schalen”, aldus Madelon Seignette, Algemeen Directeur a.i., &Olives Travel.

 

 

&Olives Travel is ontstaan tijdens de COVID-19-periode in 2020 vanuit Isropa Reizen. Met maar liefst 45 jaar ervaring heeft &Olives -als voormalig Midden-Oostenspecialist- tijdens dit moment van stilte in de wereld opnieuw nagedacht waar precies hun passie en expertise ligt en met name waar de behoefte als reiziger ligt op zoek naar de ideale reisbestemming: een persoonlijke website met bijzondere reizen op maat met een mediterraan gevoel. Enkel reizen die &Olives Travel graag zelf maakt, gebaseerd op al de persoonlijke kennis en expertise van de bestemmingen.

&Olives Travel biedt bijzondere en authentieke reizen naar mediterrane bestemmingen. Mooie rondreizen, fly-drives en unieke adresjes met nét dat leuke restaurantje, een heerlijke wijnproeverij en in de buurt van authentieke dorpjes en steden. Ze zijn dé landenspecialist voor Griekenland, Portugal, Cyprus, Italië en Malta en breiden het mediterrane assortiment steeds verder uit. Daarnaast bieden ze nog steeds het maatwerk -o.a. naar het Midden-Oosten en Marokko- zoals je van hen gewend bent.

 

 

 

 

 

Comments are closed.