Isropa Reizen vaart nieuwe koers met de naam &Olives Travel

Touroperator Isropa Reizen, al bijna vijftig jaar actief in Nederland, heeft een nieuwe start gemaakt met haar gloednieuwe naam: &Olives Travel. Met eveneens een nieuw, bijpassend logo: een olijfboom.

“Daarmee sluiten we aan bij alles waarbij de vakantieganger zich prettig voelt: warmte, vertrouwen, authenticiteit en persoonlijke aandacht”, licht directeur Ton Vendrig toe. “Door bovendien bij elke boeking een olijfboom te planten benadrukt &Olives Travel nog eens haar zorg voor mens en milieu.”

&Olives Travel

De naam &Olives Travel verwijst naar vakantiebestemmingen waar lokale tradities nog niet verworden zijn tot folklore of toeristenvermaak. “&Olives Travel staat voor onze nieuwe koers: onderscheidende vakanties op verrassende plekken rond de Middellandse Zee en het Midden-Oosten. Bijzondere reiservaringen ver weg van het massatoerisme.”

 

 

Alle arrangementen van &Olives Travel hebben de individuele ervaring en maximale ruimte voor eigen invulling als uitgangspunten. De landenspecialist inspireert en helpt haar klanten kiezen. Daarbij combineert het team van &Olives Travel jarenlange kennis en expertise met direct contact en persoonlijke aandacht voor elke reiziger. Door samenwerking met lokale partners is een groot aanbod beschikbaar van authentieke, bijzondere adresjes en duurzame, kleinschalige accommodaties weg van de massa.

 

 

De touroperator benadrukt met deze vernieuwingen haar reputatie als gewaardeerd landenspecialist in reizen naar Griekenland, Cyprus, Israël, Jordanië, Oman, Malta, Portugal, Italië en Marokko. “De nieuwe naam, de olijf en de olijfboom, ogen modern en fris. Tegelijkertijd symboliseren ze treffend en subtiel het mediterrane gevoel”, aldus Vendrig.

De olijfbomen die &Olives Travel plant bij elke boeking is behalve een toepasselijk ook een extra duurzaam initiatief. Olijfbomen kunnen namelijk honderden jaren oud worden. Het initiatief draagt bij aan natuurbehoud in Portugal en compenseert symbolisch de CO2-uitstoot van de reis. &Olives Travel houdt de ontwikkeling van de olijfbomen bij op haar website en communiceert nieuws over de groei aan haar klanten. Het is uiteraard ook mogelijk om de bomen te bezoeken tijdens een vakantie in Portugal. In de toekomst zullen ook op andere bestemmingen olijfbomen geplant worden. Meer informatie hier.

 

 

 

 

 

Comments are closed.