Instagramexpositie: Take a Brake & Museumkwartier Den Haag in KJ Stalling

De foto’s van 11 Instagramfotografen zijn sinds zondag 27 maart te bekijken in een kleine expositie in de KJ Stalling. De foto’s werden gemaakt tijdens een Instagrammeet in het Museumkwartier Den Haag en bij Take a Brake.

Creativiteit

De creativiteit van de fotografen vanuit het hele land spat er vanaf. Lichtinval, modellen en unieke composities zorgen voor een verrassend totaal overzicht. In het Museumkwartier, dat rondom de Hofvijver ligt, zijn de foto’s genomen. De fotografen bezochten de Gevangenpoort, Escher in het Paleis, West Den Haag en het Haags Historisch Museum. De KJ Stalling met bekroond design van Silo was ook een fotospot.

 

 

De tentoonstelling is tot eind april gratis te zien bij de entree van de ondergrondse stalling bij de aankomsthal van CS. Regelmatig worden er ‘Instameets’ georganiseerd waarbij de fotografen op pad gaan.

 

 

Deelnemende fotografen: Denise Miltenburg, Ellen Keizer, ensanne, Govert Kreuk, Henriette Bokslag, Jean Paul Bardelot, Magda Spierings, Marcorama, Nappy C, Sennsless en Wikaatje. In opdracht van Take a Brake Den Haag (een initiatief van ANNA Vastgoed & Cultuur) & denhaag / Museumkwartier.

 

 

 

 

 

Comments are closed.