Kies de juiste muurstickers voor het vakantiegevoel thuis

Wanneer jij je interieur wil vernieuwen om thuis ook een vakantiegevoel te creëren zonder daar veel voor te hoeven doen, zijn muurstickers de beste optie. Eenvoudig aan te brengen en betaalbaar. Deze stickers geven een eigentijds tintje aan het interieur en bieden tegelijkertijd een aangename leefomgeving. Hiervoor is het niet nodig om veel tijd kwijt te zijn aan het schilderen van de muren, het is gewoon mogelijk om de stickers op de muren te plakken. Dit zal een grote impact hebben op de uitstraling van het interieur! De enige vereiste is een vlakke ondergrond.

Inderdaad, deze gezellige stickers voegen niet alleen iets extra’s toe aan het interieur, maar kunnen ook handig zijn om gaten of vlekken op de muur te bedekken. Ze kunnen bepaalde delen van de muur verbergen en er tegelijkertijd mooi uit laten zien. In ieder geval zijn hier enkele dingen waar rekening mee gehouden moeten worden bij het kiezen van de juiste muursticker.

Een ontwerp op basis van de locatie

Het eerste waaraan gedacht moet worden bij het kiezen van de muursticker, is waar deze geplaatst gaat worden. Wanneer dit bekend is, weet u welke type sticker het meest geschikt is voor die ruimte. Er zijn veel verschillende soorten muurstickers beschikbaar, maar sommige zijn speciaal ontworpen om in de badkamer en keuken te worden geplaatst, terwijl andere gemaakt zijn voor de slaapkamer of woonkamer.

 

 

De grootte van de ruimte

Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte van de ruimte waar de sticker zal worden geplaatst. Dit zal helpen met het kiezen van het juiste model, niet te groot en niet te klein. Dit heeft ook gevolgen voor de kosten van de sticker. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de muursticker er niet te klein uitziet in de ruimte. Voor een kleinere ruimte zijn kleinere muurstickers perfect. Als de kleine ruimte verticaal is, kies dan een langwerpige, dunne muursticker. Als het horizontaal is, kies dan een lange, brede muursticker. Een leuke optie is om zelf voor originele stickers maken te kiezen waarbij het mogelijk is om zelf een ontwerp te uploaden. Zo is het mogelijk om gepersonaliseerde stickers toe te voegen aan het interieur.

De sfeer zal ook de keuze beïnvloeden

Denk na over de sfeer die u wilt creëren wanneer stickers gekozen worden. Elke kamer in huis heeft namelijk een andere, eigen sfeer. De muurstickers hebben een grote impact op de ambiance van elke ruimte. Als een levendige en leuke ruimte gewenst is, koop dan kleurrijke en gezellige stickers. Als u een gevoel wilt creëren met natuur kunt u gaan voor kersenbloesems of andere ontwerpen met natuurelementen.

 

 

Kleuren, een niet te missen punt

Zoals altijd is kleur erg belangrijk. Ook de kleur van de muursticker kan een enorme impact hebben op de ruimte. Er zijn zoveel kleuren om uit te kiezen. Kies de juiste kleur zodat het goed bij de rest van het interieur past en geniet van uw nieuwe decoratie!

 

 

 

 

 

Comments are closed.