Kidsproof kasteel Doorwerth extra vroeg open tijdens voorjaarsvakantie

Eindelijk weer gewoon open, zonder mondkapjes en vanaf 26 februari zonder QR codes. Omdat precies dan ook de voorjaarsvakantie begint zal kasteel Doorwerth van 26 februari tot en met 6 maart een uur eerder, namelijk om 10 uur, de deuren openen.

Schaapjes speurtocht

Naast de gebruikelijke speurtochten voor de kinderen is er nu een speciale schaapjes speurtocht; in het kasteel hebben zich namelijk allemaal witte schaapjes en ook een zwart schaapje verschanst. Kinderen kunnen er de ridderproef doen met Ridder van Doorenweerd of naar Professor Bombasticus met zijn voorstelling. Kortom, wie naar kasteel Doorwerth komt, jong of oud, is verzekerd van een onvergetelijke dag!

 

 

De expositie van Koekoek in Museum Veluwezoom is ook nog steeds te bezoeken. Is het bezoek aan kasteel Doorwerth bevallen, stem dan in de verkiezing van ‘Mooiste kasteel van Nederland‘ van de ANWB op Kasteel Doorwerth. Stemmen kan tot 6 maart op de website van de ANWB.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.