Air Transat lanceert haar “Canada Seat Sale” aanbieding

Air Transat kondigt vandaag de lancering aan van haar “Canada Seat Sale” aanbieding. Een mooie kans om Canada terug in de kijker te zetten en dit tegen zeer aantrekkelijke prijzen, vanaf € 319 retour pp tax incl.

Vanaf vandaag te boeken

De aanbieding is geldig voor boekingen gemaakt tussen 20 januari en 14 februari 2022 en biedt kortingen voor passagiers die vluchten boeken vanuit Brussel of Amsterdam naar Canada voor reizen tussen april en juni 2022.
Ter herinnering, Air Transat biedt regular en rechtstreekse vluchten aan tussen Brussel en Montreal, Amsterdam en Toronto en Amsterdam en Montreal (nieuw in 2022) met doorverbindingen van/naar Montreal, Quebec City, Toronto, Calgary en Vancouver.

 

 

Om zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden, kunnen geboekte tickets gratis worden gewijzigd indien de reis moet worden uitgesteld (datum en bestemming kunnen tot 24 uur vóór vertrek kosteloos worden gewijzigd, alleen het tariefverschil is van toepassing).

 

 

Het Traveller Care-gezondheidsprotocol van de luchtvaartmaatschappij omvat verbeterde sanitaire maatregelen bij het inchecken, boarding en aan boord van het vliegtuig, waardoor passagiers zorgeloos kunnen reizen.
Passagiers uit de Benelux zullen vliegen aan boord van moderne Air Transat vliegtuigen, een vloot die volledig bestaat uit Airbus toestellen, waaronder de nieuwe A321neoLR, die de laagste milieu-impact in zijn klasse heeft en zo het inzet van het bedrijf, om tegen 2050 CO2-neutraliteit te bereiken, versterkt.

 

 

 

 

 

Comments are closed.