Air Transat opnieuw uitgeroepen tot World’s Best Leisure Airline

Air Transat is verheugd aan te kondigen dat ze voor de vierde keer op rij de titel van World’s Best Leisure Airline heeft gewonnen tijdens de Skytrax World Airline Awards.

Belangrijke onderscheiding

“Deze onderscheiding opnieuw dit jaar te mogen ontvangen is bijzonder belangrijk, aangezien de reisindustrie net terug van start is onder volledig nieuwe omstandigheden. Wetende dat de Air Transat- resibeleving nog steeds een plaats heeft in de harten van reizigers, vervult me met trots en ambitie voor de toekomst”, zegt Annick Guérard, President en Chief Executive Officer bij Transat. Ze voegt eraan toe: “Maar deze onderscheiding bevestigt vooral de professionaliteit en toewijding van onze medewerkers die onze ster elke dag laten stralen en die ik van harte bedank.”

“De prestatie van Air Transat om voor de vierde keer uitgeroepen te worden tot werelds beste leisure luchtvaartmaatschappij is opmerkelijk”, voegt Edward Plaisted, Chief Executive Officer bij Skytrax, toe. “Het is een grote erkenning voor alle frontline medewerkers van Air Transat die duidelijk een grote klanttevredenheid leveren.”

De Air Transat-reisbeleving

Air Transat zal de komende maanden Canada, de Verenigde Staten, Europa en het zuiden van het Amerikaanse continent verbinden met een gloednieuwe generatie vloot die bestaat uit de meest milieuvriendelijk vliegtuigen in hun categorie, de Airbus A321neoLR.

 

 

De luchtvaartmaatschappij zal zich ook blijven onderscheiden met zijn gastvrijheid, onvergetelijke reisbeleving bij elke stap van de reis, vanaf het boekingsproces tot de terugreis, met services zoals de exclusieve Club Class, een combinatie van comfort en persoonlijke service, maar ook met de Economy Class en de Kids Club, speciaal ontwikkeld voor kleine globetrotters van 2 tot 11 jaar, en Option Plus een upgrade voor reizigers die op zoek zijn naar een tikkeltje meer comfort aan boord.

 

 

Dit zijn de World Airline Awards

De World Airline Awards werden in 1999 in het leven geroepen toen Skytrax zijn eerste wereldwijde tevredenheidsenquête voor luchtvaartpassagiers lanceerde. Het onderzoek verzamelt de mening van reizigers over 300 luchtvaartmaatschappijen over een periode van 9 maanden, in 100 landen. Luchtvaartmaatschappijen worden gerangschikt volgens 40 criteria, van inchecken en boarding tot personeelsservice en stoelcomfort, maar ook netheid en entertainment tijdens de vlucht. De enquête van dit jaar vroeg naar de mening van meer dan 21 miljoen passagiers wereldwijd. Ga voor meer informatie over de World Airline Awards naar de site.

 

 

 

 

 

Comments are closed.