Waar je ook gaat, neem je warme lichtgewicht sloffen mee

De sloffen van Glerups zijn superlicht van gewicht. Ze zijn ook nog eens heerlijk warm. Twee goede reden om ze in je rugzak te stoppen en mee te nemen. Zodat je na een dag wandelen je voeten even kunt ontspannen, waar je ook bent. De vilten sloffen zijn gemaakt van een mengsel van Gotlandwol en merinowol van schapen die het goed hebben.

Weldaad

De pantoffels zijn een heuse weldaad; je draagt ze het liefst met blote voeten. Ze vormen zich op een natuurlijke manier naar de vorm van je voet: niet te strak, niet te los maar precies goed. De dubbele laag vilt in het voetbed geeft een aangename veerkracht.

 

 

Het zachte wolvilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog en warm aanvoelen. De buitenzool heeft een antislipwerking en is gemaakt van natuurlijk gelooid kalfsleer. De sloffen zijn er in model slipper, laars of schoen en verkrijgbaar in heel veel prachtige kleuren. Deze vind je op www.binorm.nl/glerups.

 

 

Glerups pantoffels zijn in Nederland en België verkrijgbaar bij Binorm. Winkeladviesprijs vanaf € 69,95.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.