easyJet voegt Palermo en Birmingham toe aan het Schiphol-netwerk

easyJet, Europa’s toonaangevende luchtvaartmaatschappij, voegt binnenkort 2 nieuwe bestemmingen toe aan het netwerk en breidt daarmee het aantal easyJet-bestemmingen vanaf Schiphol uit. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf 28 mei naar Birmingham in het Verenigd Koninkrijk en vanaf 28 juni naar Palermo in Italië.

Onderweg met EasyJet

EasyJet

Beide routes kunnen vanaf vandaag worden geboekt. Op beide routes is easyJet’s flex garantie van kracht zodat klanten met vertrouwen kunnen boeken. Met de toevoeging van deze nieuwe routes vliegt easyJet in totaal naar 40 bestemmingen vanaf Schiphol.

Birmingham is van mei t/m juni en september t/m oktober, twee keer per dag, 7 dagen per week, met easyJet vanaf Schiphol te bereiken. Birmingham is de op een na grootste stad in het Verenigd Koninkrijk en een hub voor zakenreizigers.

Sicilië

easyJet vliegt tot 29 oktober twee keer per week, op maandag en vrijdag, naar Palermo, de meest iconische stad van het eiland Sicilië. Palermo heeft prachtige pleinen en fascinerende musea en staat vooral bekend vanwege haar culinaire aanbod. Maar ook strandliefhebbers zijn hier goed op hun plek, rondom Palermo liggen verschillende badplaatsen met prachtige stranden.

 

 

William Vet, Country Manager easyJet Nederland, zegt over de nieuwe routes: “We weten dat mensen graag weer willen reizen zodra het veilig is. Met ons flexibele boekingsbeleid kunnen onze klanten met vertrouwen boeken. We zijn erg blij dat we deze twee nieuwe routes aan ons Schiphol-netwerk kunnen toevoegen en reizigers zo nog meer keuze kunnen bieden. Birmingham is een Britse zakenstad waarmee we onze zakelijke passagiers optimaal kunnen bedienen. Palermo is een zonnige bestemming in Sicilië, in het zuiden van Italië, die wij als enige luchtvaartmaatschappij rechtstreeks vanaf Schiphol aanvliegen.”

 

 

Flex garantie

We bieden meer flexibiliteit dan ooit tevoren zodat klanten het vertrouwen hebben om te boeken, en weten dat wanneer hun plannen veranderen, ze hun vlucht ook kunnen wijzingen. We bieden klanten de mogelijkheid om tot 14 dagen voor vertrek kosteloos hun vlucht te wijzingen. Ook bieden we een restitutiegarantie voor vluchten of vakanties die worden geannuleerd. Met onze reisverbod bescherming kunnen klanten hun vlucht omboeken of kiezen voor een voucher of geldteruggave, wanneer hun vlucht is getroffen door een lockdown reisverbod.

Standard Plus

Onlangs introduceerde easyJet een nieuwe tariefbundel, Standard Plus, die het voor passagiers gemakkelijker maakt om vanaf de eerste fase van hun boeking verschillende diensten toe te voegen. Standaard Plus combineert populaire diensten in één bundel, zoals een stoel voorin, een groter stuk handbagage voor in de bagagevakken, Speedy Boarding en toegang tot een speciale bagage afgifte.

Het is voor klanten nog steeds mogelijk om in een later stage van hun boeking aanvullende diensten, zoals stoelselectie of ruimbagage toe te voegen. De nieuwe bundel is beschikbaar naast het standaardtarief en het Flexi-tarief van easyJet.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.