Schrijf je nu in voor de Jedermann Rennen

Op zondag 3 oktober vindt in Münster een van de grootste en populairste wielerevenementen van Duitsland plaats: de Sparkassen Münsterland Giro 2021. Naast de 200 kilometer lange koers voor profs, die dit jaar trouwens in Enschede van start gaat, zijn er drie uitdagende wedstrijden voor amateurs, de Jedermann Rennen. Ook Nederlandse wielrenners zijn van harte welkom!

Drie wedstrijden

Wieleramateurs kunnen kiezen uit drie parcoursen met een verschillende lengte: 65, 95 of 135 kilometer. Elk parcours begint en eindigt in Münster. Alle routes zijn gesloten voor het autoverkeer, zodat de deelnemers zich helemaal kunnen concentreren op het koersen. Meedoen mag iedereen, als je maar voldoet aan de minimumsnelheid van 26, 28 of 29 kilometer per uur en een fietshelm draagt.

Prachtige routes met een indrukwekkende slotronde

Deelnemen aan dit fietsevenement is een werkelijk unieke sportieve ervaring net over de grens. Op alle drie de routes zijn er uitdagende hoogteverschillen te overwinnen en fiets je door prachtige landschappen. Aan het eind van elke wedstrijd bereik je de finish, midden in het hartje van de stad. Duizenden toeschouwers zorgen voor een onvergetelijke sfeer langs het parcours en aan de finish op het plein bij het imposante slot van Münster.

 

Lees ook dit artikel: Münster in een uurtje

 

Online inschrijven is mogelijk tot en met 20 september 2021. Maximaal 2000 startplaatsen per wedstrijd. Meer informatie en aanmelden: muensterland-giro.de

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.