Kom fietsen in Den Haag

Den Haag heeft vele gezichten, en je ziet ze in de zes fietsroutes in deze gids. Fiets dwars door de groene stad vol bossen, parken en duinen naar de zee. Neem een route langs Torentje en Binnenhof, via chique villawijken en stijlvolle stadspaleisjes naar de Scheveningse boulevard. Of bereik het strand na een tocht door ruime flatwijken en de multiculturele Schilderswijk.

Skyline

Genoeg van de zee? Verken havengebieden in verandering, landgoederen op de strandwal of kastelen in de veenweiden. Bewonder de nieuwbouw van Ypenburg en kijk uit op de spectaculaire skyline. En maak kennis met Den Haag als internationale stad van diplomatie en van vrede en recht, met ambassades en Vredespaleis.

 

 

Deze Odyssee-fietsgids biedt:

  • Zes afwisselende fietsroutes (21-32 km)
  • Routes door stad, duin en park naar strand en zee
  • Tips voor terrassen en bijzondere cafés
  • Veel oog voor het moderne Den Haag
  • GPS-bestanden van de fietsroutes

Wim ten Brinke, Fietsen in Den Haag | 104 blz. , € 16,50 | ISBN 9789461231383

 

 

Tot 15 september 2021 hoef je geen verzendkosten te betalen. Vermeld bij kortingscode ODYDHG2021.

 

 

 

 

 

Comments are closed.