Vier de zomer op Paleis Het Loo

Van Zomerdagen tot picknicken in de paleistuin, vier de zomer met de hele familie op Paleis Het Loo.

Prinsen- & Prinsessendagen

Kom in jouw mooiste outfit naar Paleis Het Loo voor een sprookjesachtige dag vol verrassingen tijdens de Prinsen- & Prinsessendagen. Van hoffelijke buigingen tot theatershows, er is van alles te beleven op Paleis Het Loo. De Prinsen- & Prinsessendagen zijn op dinsdag, woensdag en donderdag van 20 juli t/m 19 augustus.

 

 

Zomerdagen

Vier de Zomerdagen in de tuinen en op het Stallenplein elke vrijdag t/m maandag van 17 juli t/m 29 augustus. Er staan Vertelpodia opgesteld op verschillende plekken en kinderen speuren er ondertussen op los met de speurroute door de tuin. Leg de Zomerdag vast op een bijzondere manier bij één van de gouden schilderijlijsten met koninklijke achtergrond.

En natuurlijk staat er voor alle kinderen een goodiebag klaar met de leukste knutselspullen, speurtochten en een puzzelplattegrond!

Spelen in het speelpaleis

Spelen als een prins of prinses in Speelpaleis Het Loo. Klimmen en klauteren, van de glijbaan, rijden op het houten paard en een ritje maken in de koninklijke koets van de mini-speeltuin.

Vertelpodia in NGT

Elke laatste zaterdag van de maand worden de verhalen bij de vertelpodia meerdere keren per dag getolkt in Nederlandse Gebarentaal. Ook de shows van de Prinsen- & Prinsessendagen worden op donderdag 5, 12 en 19 augustus getolkt.

 

 

Picknick in de paleistuin

Neem een picknickkleedje mee en geniet van een gezellige picknick op het grasveld in de tuinen. Bij de Prins Hendrik Garage zijn picknickboxen te bestellen met allerlei lekkernijen voor een heerlijke picknick. Dat is ‘Ontspannen op royale afstand’ met een zomers tintje!

Entreetickets per tijdslot

Koop je entreekaarten online. Het gereserveerde tijdslot is de aankomsttijd, vervolgens kunnen bezoekers de hele dag blijven. Op het Stallenplein en in de tuinen zijn looproutes aangegeven. De tuinen, stallen en Oranje-wandeling zijn t/m 26 september geopend.

 

 

 

 

 

Comments are closed.