LEGOLAND® Discovery Centre opent donderdag 24 juni haar deuren op Scheveningen

Op donderdag 24 juni openen de deuren van de gloednieuwe overdekte binnenattractie LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. Vanaf dit moment kunnen kinderen van 3 tot 12 jaar zich onderdompelen in de meest kleurrijke wereld vol LEGO®. LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen creëert met haar zeven gethematiseerde speelzones zoals LEGO® Friends en de LEGO® Ninjago trainingszone een creatieve en leerzame speelomgeving.

Daarnaast is er een 4D-bioscoop, een attractierit en kunnen kinderen in MINILAND, bestaande uit meer dan een miljoen LEGO®-steentjes, Den Haag in het klein en interactief ontdekken. Elke dag is er een model bouwer aanwezig die speciale workshops geeft met allerlei tips en tricks over het bouwen met LEGO®. In de toekomst worden er ook AFOL-avonden (Adult Fan of LEGO®) georganiseerd wat volwassenen de mogelijkheid geeft om ook zonder kinderen de attractie te bezoeken. LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is iedere dag vanaf 10.00 uur geopend. Gedurende de aangescherpte overheidsmaatregelen wordt er gewerkt in shifts van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur waarbij tussendoor de steentjes gewassen worden en de attractie wordt schoongemaakt. Tickets voor LEGOLAND® Discovery Centre zijn vanaf maandan verkrijgbaar via de website.

Leren in een veilige speelomgeving

LEGOLAND® Discovery Centre is geïnspireerd door de belevingswereld van kinderen in de leeftijd 3 tot 12 jaar. De overdekte binnenattractie gebruikt de meest moderne leertechnieken, waardoor kinderen gestimuleerd worden om samen te werken, kritisch te denken en probleemoplossend te werken.

 

 

Verder houdt LEGOLAND® Discovery Centre rekening met de geldende coronarichtlijnen van het RIVM: de veiligheid en gezondheid van aanwezigen en medewerkers staat voorop. Zo is er desinfectie aanwezig en moeten volwassenen te allen tijde afstand van elkaar bewaren. Daarnaast is het verplicht om een mondkapje te dragen wanneer men zich verplaatst en wordt er gewerkt in shifts.

 

 

LEGOLAND® Discovery Centre is een overdekte binnenattractie gebaseerd op het LEGO® steentje. Het concept is bedacht en ontworpen speciaal voor kinderen. De attractie biedt een unieke en speciale plek voor 2 tot 3 uur interactief vermaak voor kinderen, hun familie en vriendjes in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. De nieuwe attractie heeft verschillende LEGO® speelzones, een creatief LEGO® bouw- en test gebied, een gethematiseerde LEGO® ‘attractierit’, een 4D-bioscoop en een MINILAND met Haagse highlights. Ook is er een special leslokaal aanwezig waar bezoekers een masterclass van een LEGO® Meester Model Bouwer kunnen volgen. De LEGOLAND® Discovery Centres zijn ontwikkeld door Merlin Entertainments. De vestiging op Scheveningen is de 27e wereldwijd.

 

 

 

 

 

Comments are closed.