Het Oberjoch – Familux Resort is bekroond met Best of the Best

Het Oberjoch – Familux Resort is door TripAdvisor bekroond met de “Best of the Best” award 2020. Hierdoor behoort het unieke resort in de bergen van Allgäu tot één van de beste één procent van alle hotels ter wereld. Daarnaast bekleedt het Oberjoch dankzij duizenden positieve recensies de eerste plaats onder de familiehotels in Duitsland.

Luxe gezinsvakantie

Een gezinsvakantie in een luxe hotel, ja dat kan. “Luxe wordt voor gezinnen met kinderen iets anders gedefinieerd”, zegt directeur van het bedrijf Volker Küchler. Het Oberjoch – Familux Resort maakt indruk met een concept dat tot in het kleinste detail is afgestemd op de behoeften van volwassenen en kinderen. Elke dag, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat, beleven de kinderen een onvergetelijke vakantie met 25 ervaren kindercoaches. In vijf leeftijdsgebonden clubs, van baby’s (vanaf zeven dagen oud) tot tieners, worden de jongsten, peuters en kleuters op de best mogelijke manier verzorgd en vermaakt. Met het goede gevoel dat de kinderen in optimale handen zijn, genieten de ouders van de tijd voor zichzelf: In de wellness- en spa-zones “alleen voor volwassenen”, met heerlijke behandelingen, sport en ontspanning. Op de langste hotel-bandenwaterglijbaan van Duitsland, in enorme binnen- en buitenspeelruimtes, in de mini-dierentuin, in de bioscoop, op de bowlingbaan, op de indoor kartbaan etc. is er ruimte voor gezinspret. Het aanbod is immens, op 2.000 m² is het heerlijk om te spelen, te ravotten en te dromen.

 

 

Voor ontspanning kunt u terecht in het grote panoramabad met boerderijzwembad en de onlangs uitgebreide saunazone, met onder andere een eigen kinder- en textielsauna. De harten van de atleten kloppen niet alleen sneller wegens de training maar ook wegens de nieuwe fitnessruimte op het dak van het hotel. De gezinssuites zijn ontworpen in de stijl van de Alpen met liefde en oog voor detail. Voor de balkons en terrassen rijst de bergwereld van Allgäu op.

Ontvang gratis leuke Duitsland activiteiten

Je kunt meer handige Duitsland tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Duitsland plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

 

Gratis skiën in het “beste familie-skigebied van de Alpen”

Voor de wintervakantiegangers zijn er twee nieuwe topitems beschikbaar: Het Oberjoch – Familux Resort doet het hele gezin een skipas cadeau voor de skigebieden van Oberjoch en Unterjoch voor de volledige duur van hun verblijf in het hotel. En: De Duitse skivereniging heeft het skigebied Oberjoch uitgeroepen tot het beste familie-skigebied van de Alpen. Het winterparadijs in het hoogste ski- en bergdorp van Duitsland biedt sneeuwliefhebbers sneeuwzekerheid op ongeveer 33 kilometer geprepareerde pistes, een besneeuwd kindergebied van 20.000 m², ca. 100 kilometer loipen en drie rodelbanen op de Imberger Horn. De skishop in Oberjoch – Familux Resort is dagelijks geopend.

 

 

Daar kunt u de juiste uitrusting huren, cursussen boeken en advies krijgen van sportprofessionals. De kindercoaches van het hotel begeleiden de kleine skiërs tot aan de skileraar, die vervolgens in het Sneeuwkinderland het “nageslacht” met veel plezier op de lange latte weet te krijgen. Direct in het hotel is er luierskiplezier voor de allerkleinsten: met een draaimolen en een loopband kunnen zelfs kinderen van twee jaar zich uitleven op de ski’s.

Eet smakelijk

All-inclusive krijgt een nieuwe betekenis in het Familux Resort Oberjoch: Culinaire verfijning wordt gecombineerd met een onvergelijkbare service op vijfsterrenniveau. Gezinnen kunnen genieten van het ontbijtbuffet, lekkernijen voor de lunch, de taart, het ijs- en snackbuffet en natuurlijk de gevarieerde themabuffetten in de avond. Van de frisse berglucht krijg je tenslotte hongerig. Potjes met babyvoeding vind je in de Hipp-hoek. ‘s Avonds heeft de goed gesorteerde wijnbar fijne wijnen te bieden. De sommeliers nodigen u ook graag uit voor een wijnproeverij wanneer uw kinderen heerlijk (en met babyfoon) aan het slapen zijn.

Zowel jong als oud kan bij Oberjoch – Familux Resort rekenen op de hoogste hygiënestandaarden. Onafhankelijke instituten zoals de Deutsche Hygienezertifikat GmbH inspecteren regelmatig onaangekondigd het hele hotel. Het resultaat op het gebied van netheid, bacteriën en virussen ligt ver boven de wettelijke norm. De maatregelen met betrekking tot COVID-19 zijn altijd actueel.

Alle hoogtepunten voor kinderen in één oogopslag

 • Kinderopvang door 25 kindercoaches in vijf leeftijdsgebonden kinderkamers met eigen programma’s (zeven dagen per week, 13 uur per dag)
 • 2.000 m² indoor speeltuin met bioscoop en theater, softplayruimte, bowlingbaan voor het hele gezin, gymnastiekzaal, indoor kartbaan
 • Enorme buitenruimte van 5.000 m² met trampoline, mini-zoo, klimbos, springkussen
 • Zwembadlandschap met binnen- en buitenzwembad, overdekt kinderbad, Duitslands langste hotel-bandenwaterglijbaan
 • Skipiste voor beginnende kinderen, sneeuwcarrousel
 • Sneeuwkinderland met leer- en actieterrein

Alle hoogtepunten voor ouders in één oogopslag

 • All-inclusive met gastronomische buffetten van 7.30 tot 21 uur.
 • Spa met elf behandelkamers voor massages, baden, cosmetica, Ayurveda
 • Sauna met familie-textielruimte, infrarood, Mystic Steam Dome, ontspanningsruimtes met uitzicht
 • Zeer moderne fitnessruimte met fitnesstrainer
 • Gevarieerde vrijetijdsactiviteiten voor binnen en buiten
 • Gratis skipassen voor het hele gezin
 • Skishop in het hotel
 • Haal- en brengservice naar het dalstation met sneeuwkinderterrein
 • Kinderwagens en buggy’s, baby- en peuterfaciliteiten
 • Ondergrondse parkeergarage
 • Ouder-lounge

 

 

 

 

 

Comments are closed.