Füssen

De Zuid-Duitse plaats Füssen ligt op een hoogte van 833 meter aan de Lech tussen de Ammergauer en de Allgauer Alpen. Füssen is vooral bekend dankzij de zwavelbronnen van Bad Faulenbach. Ook is Fuessen bekend als eindpunt van de Romantische Straße.

 Foto Füssen Tourismus und Marketing www.guenterstandl.de

Schloss Neuschwanstein in Füssen in de winter

 

Ontvang gratis een brochure per post over jouw Duitse vakantieregio

Je kunt nu gratis een Duitsland brochure aanvragen over jouw Duitse vakantieregio. De brochures worden per post opgestuurd. Dat betekent dat je met een paar dagen vakantievoorpret kunt hebben over bestemmingen in Duitsland zoals bijv. Nedersaksen, Baden-Württemberg, Beieren of Noordrijn-Westfalen. Kies jouw Duitse regio uit de lijst en vul je gegevens in om de brochure gratis te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

De Romantische Strasse is een route van 350 door de bossen en bergen van Beieren en Baden-Württemberg en eindigt in Füssen. In Füssen ligt ook Schloss Neuschwanstein. Dit sprookjeskasteel van koning Ludwig II ligt ongeveer 5 kilometer ten oosten van de stad.

 

Hotels in Füssen

Volgens Booking.com zijn er bijna 150 hotels in Füssen met thema kastelen, goede parkeervoorzieningen en meer. Ontdek de accommodatie mogelijkheden met onze tips.

 

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Füssen

Füssen Tourismus und Marketing Anstalt des öffentlichen Rechts der Stadt Füssen

Kaiser-Maximilian-Platz 1
D-87629 Füssen
Duitsland


Twitter: twitter.com/fuessennews
Facebook: facebook.com/fuessen.allgaeu/
YouTube: youtube.com/user/FuessenTV
Instagram: instagram.com/fuessen.de/

 

Neem contact op met Füssen Tourismus und Marketing

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Füssen