Regent deelt 7 ongeëvenaarde romantische ervaringen

Net op tijd voor Valentijnsdag presenteert Regent Seven Seas Cruises®, de toonaangevende luxe cruisemaatschappij, een aantrekkelijke selectie van zeven cruises met unieke romantische ervaringen waar gasten van kunnen genieten. Van een betoverende catamarancruise bij zonsondergang in Bermuda tot een opwindende tangocursus in het levendige Buenos Aires, deze reizen bieden inspiratie voor elk koppel dat even wilt wegdromen bij toekomstige reisplannen.

Romantische verwennerij voor jouw geliefde

Eenmaal aan boord zijn er romantische verwenpakketten verkrijgbaar voor huwelijksreizen, jubilea, hernieuwingen van geloften en echte quality time in de vorm van de “Serenity for Two” massage met Serene Spa & Wellness™. Gasten kunnen hun partners ook verrassen met geschenken zoals Dom Perignon Champagne of aardbeien gedoopt in chocolade, die klaarliggen in hun ruime luxe suite op de dag van aankomst.

Naast fascinerende bestemmingen, gratis onbeperkte excursies en ervaringen aan boord, zullen gasten van Regent Seven Seas Cruises ook genieten van een verscheidenheid aan zeer persoonlijke luxe services. Bovendien profiteren reizigers ook van Two-Category Suite Upgrade en korting op de aanbetaling bij reizen geboekt voor 28 februari 2021.

1. Een gondelvaart in Venetië

Op 23 oktober 2022 vaart Seven Seas Splendor® in 17 nachten van Barcelona, Spanje over de Middellandse Zee naar Rome, Italië. Tijdens deze cruise worden tot 151 gratis excursies aangeboden met als hoogtepunt een romantische gondeltocht door de kanalen van Venetië. Het schip blijft ‘s nachts in de stad, zodat gasten door de oude geplaveide straten kunnen slenteren en de adembenemende barokke architectuur kunnen bewonderen met bezienswaardigheden zoals de Basiliek van San Marco, de Rialtobrug, het Doge’s paleis en de Brug der Zuchten. De cruise vaart ook naar pittoreske plaatsen langs de prachtige Franse Rivièra, de Amalfikust en de Adriatische Zee.

2. Ontdek de Stad van de Liefde

Seven Seas Voyager® vaart vanuit Amsterdam op een 12 nachten durende cruise die Noord-Europa aandoet, inclusief stops in Londen en West-Frankrijk, evenals het Iberisch schiereiland en vervolgens eindigt in Portugal. Vanaf 2 september 2022 hebben gasten de kans om Parijs – de Stad van de Liefde – te ontdekken. Ontdek hier de beroemde Eifeltoren of raak verdwaald in een van de vele charmante kleine steegjes. Voor reizigers die een liefde voor wijn hebben, zal een overnachting in de stad Bordeaux zeker in de smaak vallen. Een hoogtepunt van de 66 excursies die op deze cruise worden aangeboden, is een bezoek aan Château du Boutinet om biologische Merlot te proeven.

3. Vaar de zonsondergang tegemoet in Bermuda

Seven Seas Navigator® vertrekt vanuit New York op 23 oktober 2022 en komt 14 nachten later aan in Miami, na een prachtige tour langs enkele van de meest verbluffende stranden die het Caribisch gebied te bieden heeft, inclusief stops in St Lucia, Grenada en de ABC-eilanden. Een overnachting in de haven van Hamilton, Bermuda, zorgt voor uitzicht op een schilderachtige zonsondergang aan boord van een catamaran van 23 meter. Curaçao, bekend om zijn prachtige en exclusieve stranden, kristalhelder blauw water en zoete, warme zeelucht, biedt meer zee-avonturen voor koppels om herinneringen te creëren, waaronder een onvergetelijke schildpadsnorkel.

 

Lees ook dit artikel: TEXT

 

4. De passie van de Argentijnse tango

Seven Seas Mariner® vaart van Lima, Peru naar Buenos Aires, Argentinië en doet 13 havens in Zuid-Amerika aan op deze 21 nachten durende cruise die vertrekt op 19 november 2022. Gasten worden getrakteerd op een overnachting in de haven van de betoverende stad Buenos Aires, waar ze de mogelijkheid wordt geboden om zich volledig onder te dompelen in de passionele wereld van de Argentijnse Tango. Met 49 gratis excursies beschikbaar tijdens de cruise, zijn er twee gewijd aan de sensuele dans met een masterclass in San Telmo of een dramatische live tangoshow. Als gasten op zoek zijn naar andere soorten vurige ervaringen, is het Lake District, in de buurt van Puerto Montt, Chili, een van de meest visueel verbluffende gebieden van het land. Het spectaculaire landschap is de thuisbasis van honderden meren en tientallen actieve vulkanen. Bijzonder mooi zijn de prachtige uitzichten op de Osorno-vulkaan en de smaragdgroene watervallen van Petrohué.

 

 

5. Vind samen het paradijs op de Malediven

Op 21 november 2022 vertrekt Seven Seas Explorer® vanuit Dubai naar Singapore voor een 21 nachten durende reis langs havens in het Midden Oosten, India, Thailand en Maleisië. Verschillende Regent Choice excursies bieden toegang tot een selectie resorts op de paradijselijke atollen van de Malediven, tijdens een overnachting in de hoofdstad Malé. Uitgestrekte, spierwitte stranden bieden stressvrije ontspanning en fungeren als een prachtige pitstop tijdens een cruise vol romantische ervaringen, van het bruisende Mumbai tot wandelen met duizenden vlinders in een vlinderboerderij in Penang, Maleisië, één van de 60 gratis beschikbare excursies aan wal.

6. Prachtig Bali op Valentijnsdag

Seven Seas Explorer vaart van Bali, Indonesië naar Hong Kong, China op een 15 nachten durende reis, die vertrekt op 13 februari 2023. Vaak opgenomen in opiniepeilingen rondom de “meest romantische plaatsen om te bezoeken”, is het toepasselijk dat gasten 14 februari zullen doorbrengen in Bali op deze cruise. Heerlijke gerechten, prachtige weelderige groene landschappen en ongerepte stranden zijn slechts een paar van de opties die worden aangeboden voor reizigers om de perfecte Valentijnsdag-date te plannen. De cruise gaat verder naar bestemmingen als Thailand en Vietnam met in totaal 57 gratis excursies.

7. Wandel hand in hand tussen de kersenbloesem in Japan

Seven Seas Explorer maakt een rondreis door Tokio, Japan en twee havens in Zuid-Korea op een 14 nachten durende cruise vanaf 14 maart 2023. De kersenbloesem is een van de belangrijkste symbolen van de Japanse cultuur, die schoonheid en ontwaking vertegenwoordigt. De bloesem, die in maart in volle bloei staat, vormt de ideale setting voor een idyllische romantische wandeling met die ene speciale persoon. Van de 40 gratis excursies die tijdens de cruise worden aangeboden, is een hoogtepunt een warmwaterervaring in Beppu, Japan, waar gasten kunnen genieten van een rustgevende en herstellende duik in natuurlijke thermale wateren.

 

 

 

 

 

Comments are closed.