Een heerlijk warm en flexibel jack voor je wandelingen

De Freezeway II van Regatta is een heerlijk warm bafflejack om eropuit te trekken. Ook bij wisselende weersomstandigheden. Krijg je het te warm tijdens de wandeling dan vouw je de lichte jas compact op om in je rugzak te stoppen. Is het koud en nat dan beschermt het jack je optimaal dankzij de waterafstotende buitenkant en de synthetische Warmloft donsvulling die in tegenstelling tot natuurlijk dons isoleert, zelfs als hij nat is.

Sluit de elementen buiten

De manchetten, zoom en kraag van de Freezeway II zijn afgewerkt met stretch om de elementen buiten te sluiten. De steekzakken met ritssluiting zijn lekker ruim voor handschoenen, energierepen of andere trailbenodigdheden. Op de mouw vind je het Regatta Outdoors-badge.

 

 

Het Freezeway II jack is in meerdere kleuren verkrijgbaar, in een dames- en herenuitvoering, bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 80. .

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.