Emirates zet nieuwste A380 met Premium Economy in naar Londen

Emirates heeft aangekondigd dat het haar nieuwste A380 met nieuwe Premium Economy stoelen en luxueuze toevoegingen in alle cabines zal inzetten naar London Heathrow. Vanaf vandaag kunnen passagiers die tussen Dubai en London Heathrow vliegen, de nieuwste A380 van Emirates ervaren.

Het vliegtuig, dat opereert als EK003 / 004, vertrekt dagelijks om 14.30 uur vanuit Dubai en komt om 18.20 uur aan op London Heathrow. De terugvlucht vertrekt om 20.20 uur vanuit Londen en komt de volgende dag om 07.20 uur aan in Dubai. Alle vluchttijden zijn lokaal.

Nieuwste A380 met Premium Economy stoelen

Emirates onthulde vorige week haar nieuwste A380 met gloednieuwe Premium Economy stoelen die een royale stoelafstand tot 102 cm bieden. Daar bovenop introduceert de maatschappij nieuwe economy class stoelen die vergelijkbaar zijn met de stoelen in de nieuwste Boeing 777-300ER gamechanger toestellen. Ook zijn er verbeteringen gemaakt in de populaire A380 First en Business Class inclusief de kenmerkende Shower Spa en Onboard Lounge.

 

 

Totdat er meer Premium Economy stoelen in haar inventaris zijn opgenomen, is de luchtvaartmaatschappij van plan om deze als spot-upgrade aan te bieden aan haar gewaardeerde passagiers op discretionaire basis. De Emirates First-, Business- en Economy-cabines zijn beschikbaar voor reservering op de site of via reisbureaus.

 

 

Emirates bedient momenteel Londen Heathrow met 5 dagelijkse vluchten waarvan er 4 worden uitgevoerd met een A380. De luchtvaartmaatschappij voert ook 10 vluchten per week uit naar Manchester en dagelijkse vluchten naar zowel Birmingham als Glasgow.Emirates bedient 99 steden over de hele wereld en biedt reizigers een efficiënte reiservaring naar Dubai en andere populaire bestemmingen in Afrika, Amerika, Azië, Europa en het Midden-Oosten.

Flexibiliteit en zekerheid

Het boekingsbeleid van Emirates biedt reizigers flexibiliteit en vertrouwen bij het plannen van hun reis. Reizigers die een Emirates ticket kopen voor reizen op of voor 30 juni 2021, genieten van royale omboekingsvoorwaarden en -opties wanneer zij hun reisplannen moeten wijzigen. Reizigers hebben de mogelijkheid om hun reisdata te wijzigen of de geldigheid van hun ticket te verlengen met 2 jaar. Meer informatie hier.

Gezondheid en veiligheid

Emirates heeft bij elke stap van de reis een uitgebreid pakket maatregelen ingevoerd om de veiligheid van haar passagiers en medewerkers op de grond en in de lucht te garanderen, waaronder de distributie van gratis hygiënekits met maskers, handschoenen en antibacteriële doekjes. Voor meer informatie over deze maatregelen en de diensten die op elke vlucht beschikbaar zijn, zie: www.emirates.com/yoursafety.

Reizigers profiteren ook van de eerste multi-risk reisverzekering inclusief Covid-19 dekking in de luchtvaartsector. Deze dekking wordt kosteloos door Emirates aangeboden op alle tickets die vanaf 1 december 2020 zijn gekocht tot en met 31 januari 2021. Naast de medische dekking van Covid-19, biedt de reisverzekering ook voorzieningen voor persoonlijke reisongevallen, wintersportdekking, verlies van persoonlijke bezittingen en reisonderbrekingen als gevolg van onverwachte sluiting van het luchtruim of aangepaste reisadviezen.

 

 

 

 

Comments are closed.