De iconische Emirates A380 keert terug naar Amsterdam

Vanaf 1 augustus zal Emirates haar iconische A380 inzetten op een dagelijkse vlucht naar Amsterdam. Deze aankondiging volgt op het terugkeren van de Emirates A380 naar de lucht per vandaag. Vlucht EK001 met passagiers van Dubai International Airport naar London Heathrow werd voor de eerste keer sinds maart weer door het vlaggenschip van de luchtvaartmaatschappij uitgevoerd sinds maart.

Vlucht EK148

Emirates vlucht EK148 zal om 15:20 uur uit Amsterdam vertrekken om op 23:59 uur lokale tijd in Dubai aan te komen. De terugvlucht, EK147, zal om 8:05 uur uit Dubai vertrekken met aankomst in Amsterdam om 13:15 uur. Nederlandse reizigers kunnen genieten van een naadloze verbinding naar Dubai en daarbuiten, naar meer dan 50 bestemmingen binnen het netwerk van Emirates.

 

Lees ook dit artikel: Een week Dubai met kinderen

 

Vanaf vandaag hervat Emirates ook passagiersvluchten naar nog zeven andere steden: Athene, Barcelona, Genève, Glasgow, Larnaca, München en Rome. Daarnaast worden ook, Malé (per 16 juli) Washington DC (per 16 juli) en Brussel (per 17 juli) toegevoegd aan het wereldwijde netwerk van de luchtvaartmaatschappij.

 

 

Emirates opereert momenteel vluchten naar meer dan 50 bestemmingen in haar netwerk, waardoor reizen tussen Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië-Pacific mogelijk wordt gemaakt via een handige verbinding in Dubai voor reizigers over de hele wereld.

Premium services

Emirates passagiers die in een premium klasse reizen kunnen weer gebruikmaken van de kenmerkende Chauffeur Drive service en de lounge op de luchthaven van Dubai. De diensten gaan weer van start naar aanleiding van een volledige gezondheids- en veiligheidsbeoordeling die de luchtvaartmaatschappij eerder heeft uitgevoerd. Emirates heeft ook haar Emirates Skywards balies op Dubai International Airport geopend voor haar frequent flyers.

Het is weer mogelijk voor reizigers van het Emirates-netwerk om naar Dubai te reizen. De stad is heropend voor zakenreizigers en vakantiegangers met nieuwe vliegprotocollen die de gezondheid en veiligheid van reizigers en inwoners waarborgen. Ga voor meer informatie over de verschillende protocollen en toegangseisen voor internationale bezoekers naar Dubai naar de site.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.