Een wandellaars voor elke dag

De Viken van Grisport is een wandellaars die zo fijn loopt dat je in de winter nauwelijks nog wandelschoenen aantrekt. Het is een echte iedere-dag-laars. Hij zit lekker en heeft de eigenschappen van een uitstekende wandelschoen: slijtvast, optimaal dempend en ademend, fijne instap, veel grip en waterdicht.

Actieve buitenmensen

De laars is ideaal voor actieve buitenmensen die het heerlijk vinden om in weer en wind te gaan wandelen. En dankzij de fijne instap en soepele ritssluiting trek je hem snel en makkelijk aan. Dat maakt dat je de Viken ook tijdens je dagelijkse bezigheden vaak draagt: in de tuin, naar de winkel of tijdens een ommetje.

 

 

De wandellaars is optimaal ademend door het waterdichte Spo-Tex membraan dat tussen de verschillende lagen van de laars is verwerkt. De PU-tussenzool geeft een optimale demping en de Vibram zool zorgt voor een perfecte grip en controle op de ondergrond. En dankzij de zachte voering blijven je voeten altijd lekker warm.

Nieuwe kleur: Cognac

Afhankelijk van het model is de buitenkant gemaakt van gevet leer of Nubuckleer. De laars is voorzien van een anatomisch voetbed dat uitneembaar is en eveneens een groot ademend vermogen heeft. Het is antibacterieel en gaat geuren tegen.

 

 

Kortom, de Viken is een duurzame wandellaars waarmee je het koude seizoen, elke dag, robuust tegemoet treedt. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen voor dames en heren. De nieuwe diepbruine Cognackleur is ook erg mooi.

Meer informatie en verkooppunten

Ga voor verkooppunten en informatie over de Grisport Viken naar Bol.com. Consumentenadviesprijs € 139,95.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.