Fijne wandelsokken in mooie herfsttinten

Voor veel wandelaars is de herfst bij uitstek het seizoen om het bos in te gaan en te genieten van de kleurenpracht. Daarvoor trek je de juiste wandelschoenen aan. En de juiste sokken: Donegal Socks uit Ierland. Deze vormen zich naar je voeten en houden je voethuid droog zodat je geen last krijgt van huidirritaties en blaren.

De wandelsokken zijn nu verkrijgbaar in de herfsttinten van het modepalet 2017. De veelkleurige puntjes in het patroon geven het breiwerk een eigen, Iers karakter.

Optimale mix

Donegal Socks zijn gemaakt van 80% natuurlijke wol en 20% polyamide, een optimale mix waardoor ze duurzaam, waterafstotend en sneldrogend zijn. Dit materiaal voorkomt wrijving tussen wandelschoen en voet en zorgt voor een uitstekende warmte-isolatie. De wandelsokken worden gebreid in het pittoreske stadje Glenties aan de noordwestkust van Ierland. Al honderden jaren worden ze hier op ambachtelijke wijze vervaardigd.

 

 

Donegal Socks zijn in Nederland en België verkrijgbaar in twee maatseries: 37-41 en 41-45. Winkeladviesprijs € 14,90 per paar. Donegal-Socks kunnen in de wasmachine worden gewassen (op maximaal 40 graden).

 

 

Donegal-Socks is het merk van een derde generatie familiebedrijf uit Ierland, dat op traditionele wijze wollen sokken vervaardigd van duurzame kwaliteit. Donegal-Socks is een begrip in Ierland en verovert nu ook Nederland en België.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.