KLM voegt Poznań toe als nieuwe bestemming

Vanaf 25 oktober 2020 gaat KLM van start met dagelijkse vluchten naar de Poolse stad Poznań. Het is voor KLM de vijfde bestemming in Polen, na Warschau, Krakau, Gdansk en Wroclaw. De vlucht brengt passagiers in 1 uur en 40 minuten van Schiphol Airport naar Poznań Airport.

KLM gaat vliegen met een Embraer 175, met 20 stoelen in Business Class en 68 in Economy Class. Het dagelijkse vluchtschema is als volgt:

  • KL1273 vertrekt om 14.40 uur vanaf Schiphol en landt om 16.20 uur in Poznań.
  • KL1274 vertrekt om 16.50 uur vanaf Poznań en landt om 18.35 uur op Schiphol.

 

 

Aanvullende hygiënemaatregelen aan boord

Uiteraard heeft KLM maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat vluchten veilig zijn voor zowel passagiers als medewerkers. Zo zijn gezichtsmaskers verplicht en worden de vliegtuigen vaker schoongemaakt. Met behulp van HEPA-filters wordt de lucht aan boord snel ververst. In deze video vind je meer informatie over de hygiënemaatregelen aan boord.

 

 

Poznań Airport

Op Poznań Airport ben je van alle gemakken voorzien. Je vind er onder andere verschillende autoverhuurbedrijven, winkels, ATM’s en wisselkantoren (de lokale munteenheid in Polen is de złoty). Vliegen op Poznań Airport betekent comfortabel en snel op je eindbestemming aankomen. Vanaf de luchthaven kun je namelijk binnen 30 minuten in het centrum van de stad zijn om de culturele en historische hoogtepunten van de stad te ontdekken. Meer informatie vind je op de website van Poznań Airport.

Cultureel en historisch Poznań

Met de oudste kathedraal van Polen, het mooiste stadhuis ten noorden van de Alpen en het enige schilderij van Monet in Polen is er in het duizend jaar oude Poznań voor cultuur- en historieliefhebbers veel te zien en te doen. Poznań is de perfecte uitvalsbasis voor avonturen in West-Polen. Boek je vliegticket naar Poznań via www.klm.nl.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.