Leer alles over Warschau straks om 11:30

Ben je nog nooit in Warschau geweest? Ben je op zoek naar inspiratie? Neem deel aan een virtuele stadswandeling door Warschau! Ontdek een verrassend jong maar ook vol met historie stad met een gids! Mooiste plekken, curiosa, praktische tips en trends wachten op je. Je zult verliefd worden op Warschau!

De Poolse Organisatie voor Toerisme nodigt iedereen uit om op donderdag 10 september om 11.30 uur op de Facebookpagina van het Pools Verkeersbureau deel te nemen aan een virtuele wandeling rechtstreeks vanuit het hart van de Poolse hoofdstad.

Live stream via Facebook

Tijdens de livestream stellen we je in de chat een aantal vragen over Warschau – wie als eerste de juiste antwoorden geeft, krijgt van ons een verrassing. Doe mee met het evenement op facebook en kijk met ons mee! Warschau wacht op je!

 

 

Ontvang gratis leuke Polen activiteiten

Je kunt meer handige Polen tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Polen plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

We schreven al eerder over Warschau, stad met twee gezichten, op Verkeersbureaus.info. Lotte heeft vooral goede herinneringen aan het UNESCO-werelderfgoed in de historische binnenstad.

 

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.