Haal de nieuwe toeristische folder Eropuit in Kerkrade

De gemeente Kerkrade heeft een nieuwe toeristische folder: ‘Eropuit in Kerkrade’. Deze gratis folder staat boordevol tips voor een leuk dagje uit. Van attracties en bezienswaardigheden als GaiaZOO, Museumplein Limburg, Abdij Rolduc en LeisureDome tot kleine pareltjes als de Botanische Tuin en Schacht Nulland. Ook de natuur wordt natuurlijk niet vergeten, zoals de Anstelvallei, het Wormdal en het Stadspark.

“De toeristische folder omvat maar liefst 23 uitjes en maakt deel uit van onze stadsmarketingcampagne ‘Beleef Kerkrade’. Het design sluit aan bij onze geheel vernieuwde website die onlangs werd gelanceerd,” aldus wethouder Tim Weijers (Stadsmarketing en Toerisme).

 

 

Gratis verkrijgbaar

‘Eropuit in Kerkrade’ is gedrukt in een oplage van 10.000 stuks en wordt verspreid in de regio, onder meer via de Visit Zuid-Limburg Shops en Servicepunten Visit Zuid-Limburg in Parkstad (visitzuidlimburg.shop). In Kerkrade is de toeristische folder verkrijgbaar bij Boekhandel Deurenberg (Marktstraat 23). De folder besteedt, naast de vele attracties, ook aandacht aan rondleidingen door de stad en wandelen en fietsen in de verrassende Kerkraadse natuur. Alle tips voor een dagje uit in Kerkrade, inclusief shoppen, mogelijkheden voor een hapje en drankje en wandel- en fietsroutes zijn ook te vinden op de site.

 

 

Er wordt aangeraden om vooraf altijd eerst de website van de attractie of bezoeklocatie te checken in verband met corona maatregelen in Kerkrade.. Er kunnen namelijk beperkende maatregelen gelden, openingstijden kunnen afwijken en bij veel attracties is het vooraf online reserveren van een ticket verplicht. Wethouder Weijers: “Waarschijnlijk blijven veel mensen deze zomer in Nederland. Met de folder ‘Eropuit in Kerkrade’ brengen wij inwoners én bezoekers graag op ideeën voor gezellige uitjes in onze stad. Zo kunnen zij Kerkrade écht beleven. Gelukkig kan het nu weer!”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.