Dit is de nieuwe digitale wandelpin van Top Trails of Germany

Wie eenmaal op pad is geweest op een Top Trail, kiest voor een volgende wandelvakantie vaak weer een Top Trail. De gevarieerde natuur, de heerlijke uitzichten en de uitstekende kwaliteit van de 14 langeafstandswandelpaden verspreid over heel Duitsland staan garant voor heel veel wandelplezier. Nieuw is dat de trouwe Top Trail-liefhebber nu beloond wordt met behulp van de gratis app ‘SummitLynx’. Geen stempelboekje, maar helemaal van deze tijd met digitale wandelpins die je onderweg op je smartphone verzamelt.

Downloaden, registreren en go

Nadat je in de app een profiel hebt aangemaakt, kun je beginnen met het verzamelen van wandelpins. Per etappe moet je drie tot vijf pins vinden, zodat aan het einde van de tocht duidelijk is dat je de hele etappe hebt gelopen. Zo kun je stap voor stap genoeg pins verzamelen om Explorer, Adventurer of zelfs Hero te worden.

 

 

Het is belangrijk om de GPS op de smartphone in te schakelen, maar internet is niet vereist. Wanneer een controlepunt van de etappe is bereikt, moet de app worden gestart. Het systeem registreert dan dat de wandelaar het controlepunt passeert.

 

 

Iedereen die 2 etappes van 3 verschillende Top Trails heeft gelopen, bereikt de Explorer-status en ontvangt een digitaal certificaat. Degene die 2 etappes op 6 verschillende langeafstandswandelpaden heeft gewandeld, mag zich Adventurer noemen en krijgt een kortingsbon voor wandelschoenen van Lowa.

Ontvang gratis leuke Duitsland activiteiten

Je kunt meer handige Duitsland tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Duitsland plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Een Hero mag alleen de echte Top Trail-kenner zich noemen. Die heeft namelijk op 10 verschillende Top Trails minstens 2 etappes gelopen. De beloning is een individueel genummerde en unieke buff, een van de gelimiteerde, multifunctionele Top Trail-sjaals. Binnenkort is er ook een digitale wandelpin beschikbaar voor elke individuele Top Trail.

Meer over de digitale wandelpin vind je op toptrails.nl. De volgende routes horen bij de Top Trails of Germany: Altmühltal-Panoramaweg, Eifelsteig, Goldsteig, Harzer-Hexen-Stieg, Hermannshöhen, Rheinsteig, Rothaarsteig, WesterwaldSteig, Westweg-Schwarzwald, Kammweg Erzgebirge-Vogtland, Schluchtensteig-Schwarzwald, Albsteig, Heidschnuckenweg, Weserbergland-Weg.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.