Zuid-Limburg is het paradijs in jouw achtertuin

Met de zomervakantie voor de deur staan veel mensen voor de keuze wat te doen deze zomer. Gaan we toch op vakantie naar het buitenland of genieten we van een ‘staycation’? Visit Zuid-Limburg denkt dat er voor de eigen inwoner in Zuid-Limburg nog zo veel te ontdekken valt, waarvan je je op het eerste moment nog niet bewust bent; bijzondere plekken en culturele schatten om de hoek die je nog helemaal niet kent. Daarom start Visit Zuid-Limburg de zomercampagne “Zuid-Limburg, paradijs in je achtertuin”.

Zomercampagne van start

Visit Zuid-Limburg wil met een promotiecampagne laten zien, dat je niet weg hoeft te gaan om nieuwe dingen te ontdekken. Er is zoveel moois in Zuid-Limburg: prachtige natuurgebieden en talloze routes leiden je naar de mooiste (vaak nog onbekende) plekjes in onze mooie regio. Door juist aandacht te vestigen op de vele natuurgebieden en de vele routes in de regio, wil Visit Zuid-Limburg de inwoners alternatieven bieden voor de bekende hotspots en een veilige spreiding stimuleren.

 

 

De zomercampagne komt tot uiting via de website, social mediakanalen Facebook en Instagram, online & offline advertising en samenwerkingen met influencers en lokale/nationale media. Daarnaast sluit deze campagne aan bij de recent gelanceerde provinciale campagne “Buitenland is in Limburg” van inLimburg.

 

 

Vandaag lanceert Visit Zuid-Limburg ook haar compleet vernieuwde consumentenwebsite. De laatste maanden is er achter de schermen keihard gewerkt aan de restyling en nieuwe, zintuig-prikkelende content. We zijn overtuigd dat (potentiële) bezoekers en inwoners zo nog meer geïnspireerd raken om deze prachtige regio te bezoeken. Want zeg nu zelf, dit unieke stukje buitenland in eigen land wil toch iedereen ontdekken!

Alle grote verhalen van Zuid-Limburg, zoals Heuvels & dalen, Wijn, Romeinen etc. zijn nu online via alle devices te beleven. Bij de ontwikkeling van de website was er continue focus op het verbeteren van de navigatie, usability (gebruiksvriendelijkheid) en zoekmachineoptimalisatie. Ook de vindbaarheid van de aangesloten ondernemers heeft de aandacht gehad.

“De lancering valt gelijk met de start van onze zomercampagne ‘Paradijs in je achtertuin’ en de start van de zomervakantie. De timing kan dus niet beter. Nu kunnen de mensen online en offline het prachtige Zuid-Limburg ontdekken.”, aldus Anya Niewierra

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.