Jamaica opent grenzen voor internationaal toerisme per 15 juni

Premier van Jamaica, Andrew Holness, heeft afgelopen maandag bekend gemaakt dat vanaf 15 juni onder bepaalde omstandigheden weer toegang wordt verleend voor niet-Jamaicanen.

Fred van Eijk in Jamaica

Nieuwe protocollen

Holness heeft aangegeven dat er nieuwe protocollen zijn opgesteld op basis van risicobeoordelingen van verschillende landen om te beginnen met het verlagen van de beperkingsmaatregelen die de afgelopen weken zijn opgelegd.

“Vanaf 15 juni wordt iedereen die aankomt in Jamaica aangemoedigd om een ​​vrijwillige test te ondergaan op de locatie van binnenkomst of om een ​​afspraak te maken via de Jam-Covid-app om de test te doen. Het is onze plicht om de beschikbare middelen te gebruiken om risico’s te beheersen en te beperken, ”zei Holness op een persconferentie die in Jamaica House werd gehouden.

 

 

Jamaica sloot op 21 maart zijn lucht- en zee grenzen met als doel de besmettingscurve COVID-19 af te vlakken. In de komende dagen wordt meer informatie verwacht over de opening van de grenzen.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.