Thessaloniki Airport al vanaf 15 juni open

De minister-president van Griekenland heeft aangekondigd dat de luchthaven van Thessaloniki al eerder opengaat dan de aangekondigde datum van 1 juli. Vanaf 15 juni gaat zowel Eleftherios Venizelos Airport in Athene als Thessaloniki Airport weer open voor internationaal toerisme.

De Witte Toren in Thessaloniki

Drie fasen

Eind mei maakt de Griekse overheid een lijst bekend. Op deze lijst staan de landen met goede epidemiologische kenmerken. Bezoekers van deze landen kunnen in drie fases weer naar Griekenland reizen (15 juni, 1 juli en 15 juli). In Nederland geldt momenteel code oranje voor reizen naar Griekenland. Hou de website van het Ministerie van Buitenlandse zaken goed in de gaten voor updates.

Dit zijn de leukste hotspots in Griekenland

Download nu handige tips over Griekenland. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

 

 

Alvast een glimp opvangen van de bruisende stad Thessaloniki? De prachtige architectuur, het oh zo lekkere eten en de nabijgelegen natuur? Kijk deze ’72 hours in Thessaloniki’

 

 

Wist je dat Thessaloniki ook de hub is voor het schiereiland Chalkidiki? Dit is een stukje tropisch paradijs op slechts zo’n 1 uur rijden van Thessaloniki. Je vindt er een spectaculaire kleur water, witte zandstranden, onwijs goede wijn en een interessante natuur.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.