PURO hotels zijn meer dan een overnachting in Polen

PURO hotels zijn een innovatieve benadering van gastvrijheid, waarin ervaringen worden opgedaan op basis van de waarden van de lokale gemeenschap. Uitgekiend design gecombineerd met lokale en zorgvuldig geselecteerde kunst, die in onze ziel leeft en die vandaag de dag sterk bepalend is voor onze Poolse identiteit.

Een gemeenschap die u verwelkomt met een warme, persoonlijke service en die graag de wetenswaardigheden en bezienswaardigheden van haar omgeving deelt. De centrale ligging van de PURO hotels weerspiegelt de smaak, de cultuur en de geschiedenis van de plaats, haar creativiteit, de geest van vernieuwing en innovatie. PURO hotels ontdekken de authentieke en toch ook veranderende ziel van Poolse steden – nieuw, onverwacht en magisch.

 

Lees ook dit artikel: Warschau, stad met twee gezichten

 

PURO Hotels is een vooruitstrevend hotelmerk uit Polen, dat zijn gasten moderne, designinterieurs biedt zonder afbreuk te doen aan de lokale cultuur en creativiteit. Sinds de oprichting van de eerste PURO in Wroclaw in 2011 hebben de PURO hotels het landschap van de gastvrijheid veranderd door zeven uitzonderlijke hotels aan te bieden in Krakau, Poznan, Gdansk, Krakau Kazimierz, Lódź en recentelijk in Warschau.

 

Dit zijn de bijzondere plekken in Krakau

Je kunt deze Krakau tips, die niet hier op de site staan, nu in je e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een plattegrond bij.

 

De PURO hotels liggen in het centrum van de stad en zijn geïnspireerd door de lokale artistieke en culinaire omgeving. Ze creëren ervaringen die gebaseerd zijn op vrijheid, diversiteit, aandacht voor detail en een weerspiegeling van de authentieke geest van de plaats. PURO toont een originele aanpak om de cultuur van de gekozen plaats te leren kennen, hetgeen vaak internationale erkenning heeft gekregen, meest recentelijk in Londen tijdens de Ahead Awards 2019. PURO Lódź ontving toen de prijs voor de beste evenementenlocatie voor de Cinema Paradiso zaal, dat herinnert aan het belang van deze stad voor de ontwikkeling van de Poolse cinema. Nog niet zo lang geleden, in 2018, werd PURO Gdańsk bekroond voor het beste barconcept – INK Above. De Poolse PURO hotels laten een culturele stempel achter op de internationale arena en zijn op zich al voldoende reden om Polen als volgende bestemming te kiezen.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.