easyJet voegt eerste bestemming in Scandinavië toe aan Schiphol-netwerk

easyJet heeft twee nieuwe bestemmingen aan het Schiphol-netwerk toegevoegd, namelijk Kopenhagen in Denemarken en Berlijn Tegel. Kopenhagen is de eerste Scandinavische bestemming die met easyJet direct vanaf Schiphol te bereiken is.

Vluchten naar Kopenhagen

De eerste vlucht naar Kopenhagen vertrekt op 29 maart en is vanaf vandaag te boeken. Kopenhagen is het hele jaar door, 7 dagen per week, met easyJet vanaf Schiphol te bereiken. Dit maakt de bestemming uitermate geschikt als citytrip gedurende het jaar, maar daarnaast is Kopenhagen ook een ideale hub voor zakenreizigers.

 

 

William Vet, Country Manager easyJet Nederland, zegt over de nieuwe route: “Wij zijn verheugd om deze nieuwe route naar Kopenhagen aan ons Schiphol-netwerk toe te voegen en zo ook de zakelijke markt optimaal te bedienen. Een trip naar het noorden is enorm populair, en Kopenhagen is onze eerste bestemming in Scandinavië. Het is een stad die eigenlijk elke reiziger wel wat te bieden heeft en ook per seizoen een totaal andere sfeer heeft.”

 

 

Kopenhagen is wellicht de meest trendy bestemming in Scandinavië. Door de ligging aan het water en door het uitzicht op de vrolijk gekleurde huisjes is het in de haven (Nyhavn) heerlijk vertoeven. De stad heeft elk type reiziger wel iets te bieden. Liefhebbers van design zijn met tal van kleding en interieur winkels in deze stad aan het juiste adres maar ook op culinair vlak is Kopenhagen een topbestemming, van heerlijke foodmarkets tot aan ‘s werelds beste restaurants zoals Noma. Actieve reizigers kunnen zich vermaken met eindeloze fietspaden door de stad en daarbuiten.

Uitbreiden van het Schiphol-netwerk

Vanaf 30 maart start easyJet ook vanaf Schiphol met directe vluchten naar Berlijn Tegel. Reizigers kunnen op deze route het gehele jaar gebruik van maken van doordeweekse vluchten. Berlijn Tegel is de tweede luchthaven in Duitsland die met easyJet vanaf Schiphol te bereiken is, en zal gebruikt worden voor met name zakelijk alswel recreatief verkeer.

Zin in een citytrip? Vanaf vandaag kunnen easyJet-passagiers hun reis naar Kopenhagen of Berlijn Tegel boeken via de website of easyJet app. Het moment waarop vluchten beschikbaar worden gemaakt is het slimste moment waarop je bij easyJet tickets kunt boeken. Dit zijn namelijk de momenten waarop er nog het meeste keus is vanwege het brede aanbod.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.