Vijf onmisbare producten voor als je met de auto op vakantie gaat

Ga je met de auto op vakantie binnenkort of deze zomer? Wij hebben voor je uitgezocht welke vijf producten onmisbaar zijn voor elke reis met de auto. Of je nu met een elektrische auto naar je vakantiebestemming rijdt of nog steeds met je fijne vertrouwde huidige auto elk van deze 5 tips is bruikbaar voor jou.

Met de auto op vakantie

iPad steun voor de kinderen

De beste manier om je kinderen te vermaken in de auto is door ze bezig te houden. Maar continue omgedraaid zitten in de passagiersstoel is niet alleen onmogelijk, het is ook nog eens gevaarlijk En hoe vaak moet de bijrijder niet even bijspringen omdat de navigatie een beetje van slag is en vier paar ogen op de weg en routeborden gewenste zijn? Met een iPad steun aan de hoofdsteunen kan je kroost zelfstandig naar filmpjes kijken, spelletjes spelen of bijvoorbeeld puzzels doen. Duizenden zo niet tienduizenden apps zijn er te vinden in de Appstore voor iPad.
Fotobewerking-voor-ipad

 

 

Fietsdrager

Wij Nederlanders fietsen graag, als het even kan ook op onze vakantiebestemming, in binnen- en buitenland! Wat is er dan fijner dan een mooi fietsrondje fietsen op je eigen e-bike of toerfiets? Met een fietsdrager voor op de trekhaak neem je altijd je eigen fiets mee, maar je ook heen gaat met de auto. Heeft jouw auto geen trekhaak? Er zijn ook andere modellen fietsendragers verkrijgbaar:

  • achterklep drager
  • dissel drager
  • dak drager

Kies de dakdrager die het beste past bij jouw auto of caravan en het maximale laadvermogen. Let erop dat e-bikes zwaarder zijn dan gewone fietsen en dat jouw fietsdrager dit ook moet kunnen verdragen. Alleen dan vervoer je veilig jouw fiets.

Koelbox in de kofferbak

Op warme dagen kan het fijn om je voorraad water lekker koel te houden. Want wat is er fijner dan even afkoelen met een koud flesje water? |Maar tegenwoordig lijken de prijzen van water wel op die van benzine. Bij een gemiddeld tankstation langs de snelweg betaal je al snel €2,50 of meer voor een flesje van 0,3 liter.

 

 

Nog afgezien van de belasting van het milieu van al die kleine flesjes is een grote fles een stuk handiger. En iedereen drinkt dan in de auto uit zijn eigen beker. Zo voorkom je ook weer bestemming met enge virussen of ziektes. Ook goed om op te letten deze dagen. Op Bol.com vind je een keur aan koelboxen voor elk budget en elke kofferbak.

Prullenbak voor onderweg

De nieuwe Flextrash prullenbak is letterlijk en figuurlijk bijdehand: hij is altijd binnen handbereik en hij is slim, want je klikt hem overal eenvoudig op vast. Ideaal als je schoon en opgeruimd door het leven wilt gaan. Dat is wel zo milieuvriendelijk. De flexibele prullenbak gebruik je thuis en onderweg in de auto.

Alcohol tester

De laatste tip is een verplichting voor de vakantiegangers die in Frankrijk gaan rijden. Elk voertuig moet een zogenaamde éthylotest of alcooltest aan boord hebben. Veiligheidshalve is het slim er 2 te kopen zodat je er altijd 1 hebt mocht je er een gebruiken. Het maximale alcohol gehalte in je bloed mag trouwens maximaal 0,5 promille zijn. Het maximaal toegestane alcoholgehalte in het bloed is 0,5 promille zijn. Heb je korter dan 3 jaar je rijbewijs? Dan is de limiet 0,2 promille.

Een fijne auto vakantie gewenst!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.