Een bijdehante prullenbak voor op reis

De nieuwe Flextrash prullenbak is letterlijk en figuurlijk bijdehand: hij is altijd binnen handbereik en hij is slim, want je klikt hem overal eenvoudig op vast. Ideaal als je schoon en opgeruimd door het leven wilt gaan. Dat is wel zo milieuvriendelijk. De flexibele prullenbak gebruik je thuis, onderweg en op kantoor.

Op reis

In de keuken kun je er bijvoorbeeld twee naast elkaar hangen om afval aan de bron te scheiden. In de auto, camper en boot is het een heuse cleanbuddy. Op het strand, bij je tent en bij de BBQ prik je de Flextrash met een campstick in de grond. Het is een prullenbak die altijd met je meereist, zo gebruik je hem overal.

De Flextrash is Dutch Design en gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Met de gepatenteerde smartclips kun je de modulaire prullenbak in elke situatie en op elk moment gebruiken. De buitenzak is wasbaar op 40°C. Hierin hang je de los verkrijgbare Flextrash-vuilniszakken die zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Zo ruim je eenvoudig en milieubewust je afval op.

 

 

Afval is tegenwoordig onvermijdelijk, je vindt het overal waar het niet hoort: langs snelwegen, in de natuur en helaas ook in oceanen. Een prullenbak om netjes je afval in te gooien is lang niet altijd binnen handbereik. In Nederland verdwijnt zo’n 50 miljoen kilo afval per jaar in de natuur. Dat is te gek. Zo is het idee voor de Flextrash ontstaan, een prullenbak met bevestigingsclip zodat je er altijd een bij de hand hebt. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan de Mobile Waste Foundation.

Flextrash is verkrijgbaar in outdoorwinkels en webshops in diverse kleuren. Maat: Large 27 x 18 x 35 cm. Consumentenadviesprijs € 27,50.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.