Tips voor de voorbereiding van je auto vakantie

Heb je er wel eens over nagedacht om met de auto op vakantie te gaan? Het reizen met de auto biedt je vele voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld meer spullen meenemen van thuis. Verkeersbureaus.info heeft voor jou de tips geselecteerd zodat jij kunt genieten van een zorgeloze vakantie.
auto-vakantie-onderdelen-tips

Jouw speciale route

Als je ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan, kun je je eigen route uitstippelen. Een autovakantie geeft je namelijk alle vrijheid en je zit niet vast aan bepaalde reistijden. Kies ervoor om je autoreis een speciaal onderdeel van je vakantie te maken en stop langs mooie plekken die je graag wilt zien. Als je bijvoorbeeld naar Spanje reist kun je ervoor kiezen om onderweg een korte stop te maken in Parijs of Toulouse.

 

 

Maak je auto reisklaar

Als je met de auto op vakantie gaat, moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat alle onderdelen van jouw auto goed functioneren. Als bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn kun je kijken op een auto shop site. Hier vind je originele onderdelen voor alle grote automerken. Als jouw auto helemaal in orde is, kun je zorgeloos vertrekken naar jouw vakantiebestemming.

 

 

Huur je liever een auto?

Kies je ervoor om een auto te huren? Uit ons Grote Huurauto Onderzoek bleek dat 68% voor een huurauto kiest vanwege de vrijheid die de auto biedt. Als je nu je email adres achterlaat ontvang je volgende week een speciale aanbieding: een gratis Starbucks voucher bij je huurauto boeking.

Inpaktips

Veel mensen ervaren het: met de auto kun je meer meenemen dan wanneer je met het vliegtuig gaat. Toch kan het gevaarlijk zijn als je auto te volgeladen is en je gebruikt ook nog eens meer brandstof. Kies je bagage daarom goed uit en neem alleen mee wat je nodig denkt te hebben. Ook moet je zware dingen altijd onderop plaatsen. We wensen je een fijne zomervakantie!

 

 

 

 

 

Comments are closed.