Kom dit weekend E-bikes testen in de Jaarbeurs Utrecht

De e-bike is hot en niet meer weg te denken uit het straatbeeld. E-bike Xperience speelt in op die groeiende behoefte met het grootste indoor testevent, van 28 februari tot en met 1 maart. Honderden modellen e-bikes van ruim 70 merken zijn beschikbaar voor een testrit op het 1.200 meter lange indoor testparcours. De kans om in één dag, onder één dak de keuze te maken voor de geschikte e-bike.

Onafhankelijk advies

Bezoekers kunnen alle vragen stellen aan de onafhankelijke adviseurs in het E-bike Theater. Zij vertellen wat de beste keuzes zijn aan de hand van het fietsgedrag. Past daar een stabiele achterwielmotor bij, een middenmotor of nu juist een voorwielmotor. Experts van brancheorganisaties en gerenommeerde opleidingsinstituten verzorgen gedurende de drie dagen presentaties en vragenuurtjes in het E-bike theater. Naast alle merken e-bikes, van lifestyle fietsen tot stadsfietsen en e-pedelecs vind je op E-Bike Xperience ook een ruim aanbod aan accessoires. Van helmen, tassen en sloten tot zadels en fietsendragers.

 

 

45 km/u Speed pedelecs

Naast de gewone e-bikes die tot maximaal 25 km/u trapondersteuning bieden, zijn er ook snellere e-bikes, die tot 45 km/u assistentie geven: de speed pedelecs. Deze vallen in de categorie bromfietsen, omdat de snelheid hoog ligt. Een brommerrijbewijs en een gecertificeerde e-bikehelm zijn verplicht. Ook een kentekenplaat en een WA-verzekering zijn een vereiste.

 

 

Dé start van het nieuwe fietsseizoen

De Jaarbeurs staat 28 februari tot en met 1 maart in het teken van de start van het nieuwe fietsseizoen. Naast E-bike Xperience vinden ook de Fiets en Wandelbeurs en Bike MOTION Benelux plaats. Één ticket is geldig voor toegang tot drie beurzen. Op de Fiets en Wandelbeurs is er inspiratie voor fietsvakantiebestemmingen. De Bike MOTION Benelux is een paradijs voor de sportievere fietsers.

E-bike & Speed Pedelec van het Jaar 2020

E-bike van het Jaar

Gazelle Ultimate C8+ HMB
Koga Pace B05 Tokyo Edition
Stella Bergamo BPD
Trek Allant+ 7

Speed Pedelec van het Jaar

Gazelle Ultimate Speed 380
Haibike SDURO Trekking S 9.0
Specialized Turbo Vado 6.0

De ‘Fiets van het Jaar verkiezing’ is een initiatief van RAI Vereniging. RAI Vereniging wil op deze wijze bijdragen aan een positieve en juiste beeldvorming over de kwaliteit van gewone, elektrische en sportieve fietsen in Nederland. De verkiezing is van oudsher opgericht om consumenten en media te laten weten welke ontwikkelingen gaande zijn in de fietsbranche. Welke noviteiten en slimmigheden hebben de ontwerpers bedacht om het koperspubliek aan te spreken. Naast de innovaties op een fiets, kijkt de jury ook naar andere aspecten, zoals veiligheid, afwerking, rijgedrag, prijs-kwaliteit verhouding en de X-factor van de fiets.

Openingstijden E-bike Xperience

Vrijdag 28 februari : 10.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag 29 februari: 10.00 uur – 17.00 uur
Zondag 1 maart: 10.00 uur – 17.00 uur

 

Win een handige fietshouder voor je smartphone en neem een gratis routekaart mee

Fietsrondje.nl verloot een handige houder voor je smartphone op de fiets. Deze houder voldoet aan alle wetgeving en hierdoor kun je handsfree navigeren tijdens jouw fietsrondje. Tijdens de beurs maak je op de Fietsrondje.nl stand elke dag kans om 2 fietshouders met iPhone of Android app te winnen. Kom om 13:00 of 16:30 naar de stand om te horen of je gewonnen hebt en je krijgt de prijs direct mee. Vul nu alvast de enquete in om meer kans te maken!

Met de gratis routekaarten van Hessen zet je jouw eigen Fietsrondje uit in Hessen. Of je fietst 1 van de Hessen fietsroutes die Bert speciaal voor jou heeft beschreven door natuurpark Hoher Vogelsberg of ontmoet Doornroosje op je ebike. Kom langs op Fietsrondje.nl stand 3.C58 op de Fiets & Wandelbeurs om een gratis fietskaart op te halen.

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 28, 29 februari en 1 maart 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. Van routes tot bestemmingen, en van outdoormateriaal tot lezingen: het is er allemaal te vinden en te beleven. De leukste beurs voor je actieve vakantie. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met 5 piek korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

Koop kaartjes met korting

Klik hier voor kaartjes met korting

Comments are closed.