Een majestueuze ervaring van service en gastvrijheid in Kreta

De recente opening van het topluxeresort Nana Princess brengt een eersteklas aanbod aan gepersonaliseerde service en exclusieve voorzieningen naar Kreta. Het vijfsterrenresort is een oase van luxe en biedt zijn gasten een absolute privacy in een prachtige setting.

Nana Princess streeft ernaar de allerhoogste verwachtingen te overtreffen met state-of-the-art suites en villa’s, een top gastronomische ervaring en VIP services en beoogt zo één van de allerbeste hotels van het eiland te zijn. Een transfer per helikopter, een privé fitness, sauna of stoombad in de eigen luxe suite of een diner onder de sterren? Bij Nana Princess kan het allemaal.

Paradijs van discrete luxe

Bij aankomst wacht de gasten een warme, persoonlijke ontvangst. Ze genieten hierbij een betoverend uitzicht over de glinsterende Kretenzische Zee en een magnifiek mozaïek van suites en villa’s, verspreid over het licht glooiende domein. De 112 stijlvolle suites en villa’s zijn in perfecte harmonie met de natuurlijke omgeving en voldoen aan de allerhoogste verwachtingen. De inrichting is luxueus en modern, verzorgd tot in de kleinste details, met de nieuwste hightech snufjes. Alle suites en villa’s bieden een ruim zonneterras met een verwarmd privézwembad of jacuzzi en een adembenemend uitzicht over de baai. Voor wie op zoek is naar ultieme luxe, gecombineerd met een pure privacy, zijn de suites met sauna of stoombad ontworpen door het gerenommeerde Italiaanse StarPool, een absolute aanrader. Voor sportievelingen zijn er de unieke suites met fitnessruimte, sommige zelfs met de begeleiding door een personal trainer.

 

 

Culinaire verwennerij

In elk van de drie restaurants van het vijfsterrenresort worden de gasten culinair verwend met lokale, mediterrane en internationale gerechten. Alles steeds perfect in lijn met de filosofie van gastronomie en een gezonde levensstijl. Een Griekse Michelin sterren chef werkte zorgvuldig exclusieve menu’s uit die stuk voor stuk geserveerd worden in een prachtige setting. De sommelier maakt de gastronomische ervaring compleet met zijn advies bij de keuze van de best passende wijnen. Gasten die in halfpension verblijven, genieten een ‘dine around’ optie en hebben de vrije keuze uit het à la carte aanbod van de restaurants. De ganse dag door zijn de verschillende bars een ideale plaats voor een verfrissing tussendoor of voor een verrukkelijke cocktail, samengesteld door een gerenommeerde Griekse mixoloog. Tijdens de avond worden de drankjes geserveerd met op de achtergrond live pianomuziek, saxofoon of jazz en lounge ensembles.

 

 

Ultraluxueus relaxen

Nana Princess heeft een bevoorrechte ligging, onmiddellijk aan een idyllische baai met een privéstrand dat enkel en alleen toegankelijk is voor de gasten van het luxueuze resort. Ook op het strand wordt een superieure vijfsterren service verleend. Hun spullen kunnen de gasten opbergen in een persoonlijk strandkluisje, drankjes en snacks kunnen door een simpele druk op een knop vanaf hun strandstoel worden besteld.

Daarnaast kunnen de gasten zich heerlijk laten verwennen in het 1500 m2 grote wellness centrum, uitgerust met de allernieuwste faciliteiten. Een ervaren team van therapeuten en een ruim aanbod arrangementen, massages en behandelingen zorgen voor een ultieme relaxatie op Kreta. Voor wie ook actief en fit wil blijven, is er de volledig uitgeruste fitnessruimte met de nieuwste toestellen, begeleid door deskundige trainers.

Dit zijn de leukste hotspots in Griekenland

Download nu handige tips over Griekenland. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

Ultieme service

Nana Princess streeft ernaar een service op het allerhoogste niveau te bieden aan elke gast, van bij aankomst tot aan het vertrek. Het Guest Relations Team staat klaar om alles tot in de puntjes naar wens te regelen tijdens het verblijf, maar ook vóór aankomst. Zo is er een helikopterdienst die de gasten desgewenst oppikt op de luchthaven om in alle comfort naar het resort over te vliegen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.