Kom ook dit jaar weer naar de Fiets & Wandelbeurs

Op 28-29 februari en 1 maart 2020 is Jaarbeurs Utrecht het decor voor de 16e Fiets en Wandelbeurs, het grootste event in Europa voor fietsers en wandelaars. Zo’n 200 enthousiaste vrijwilligers werken hieraan mee, evenals bijna 500 commerciële exposanten.

Zoals altijd presenteert de beurs een compleet programma voor iedereen die graag actief is in de buitenlucht:

  • bestemmingen ver weg en dichtbij
  • nieuwe fiets- en wandelroutes
  • fiets- en wandelarrangementen
  • meer dan 150 lezingen en workshops in drie dagen
  • een wandel- en een fietsinfomarkt
  • pelgrimsplein
  • Mountain Xperience, workshops voor bergwandelaars
  • groot fietstestparcours
  • de nieuwste trekkingbikes
  • outdoorartikelen als tenten, kleding, schoenen

 

 

3 events – 1 ticket

De Fiets en Wandelbeurs werkt opnieuw samen met E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux. Een ticket voor een van deze events, geeft ook toegang tot de andere twee beurzen.

 

 

Ernaartoe

De Fiets en Wandelbeurs is voorstander van duurzame vormen van mobiliteit. Wij vragen bezoekers, pers en exposanten om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of fiets te komen.

 

Win een handige fietshouder voor je smartphone en neem een gratis routekaart mee

Fietsrondje.nl verloot een handige houder voor je smartphone op de fiets. Deze houder voldoet aan alle wetgeving en hierdoor kun je handsfree navigeren tijdens jouw fietsrondje. Tijdens de beurs maak je op de Fietsrondje.nl stand elke dag kans om de fietshouder met iPhone en Android app te winnen. Kom om 13:00 of 16:30 naar de stand om te horen of je gewonnen hebt en je krijgt de prijs direct mee.

Met de gratis routekaarten van Hessen zet je jouw eigen Fietsrondje uit Hessen. Of je fietst 1 van de Hessen fietsroutes die Bert speciaal voor jou heeft beschreven door natuurpark Hoher Vogelsberg of ontmoet Doornroosje op je ebike. Kom langs op Fietsrondje.nl stand 3.C58 op de Fiets & Wandelbeurs om een gratis fietskaart op te halen.

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 28, 29 februari en 1 maart 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. Van routes tot bestemmingen, en van outdoormateriaal tot lezingen: het is er allemaal te vinden en te beleven. De leukste beurs voor je actieve vakantie. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met 5 piek korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

Koop kaartjes met korting

Klik hier voor kaartjes met korting

Comments are closed.