La Palma: de verrassing van de Canarische Eilanden

La Palma blijkt ook na deze Vakantiebeurs weer de verrassing van de Canarische Eilanden. Hoewel bestemmingen als Tenerife en Gran Canaria meer bekendheid genieten bij het grote publiek, bleek er tijdens de beurs veel aandacht te zijn voor het groenste eiland van de eilandengroep in de Atlantische Oceaan.

Waarom in het bijzonder? Het eiland kent indrukwekkende landschappen, meerdere klimaten, een ongekend mooie sterrenhemel en de mooiste wandelroutes. Een veelzijdige bestemming waar de authenticiteit nog geen plaats heeft gemaakt voor massatoerisme. Iets wat perfect aansluit op de groeiende (vakantie)wens naar rust en ruimte.

La Palma als toeristische bestemming

Het toeristische jaar van La Isla Bonita eindigde met goede cijfers in 2019. Het eiland ontving 23.000 Nederlandse vakantiegangers. Meer en meer Nederlanders lijken enthousiast, te concluderen uit de drukbezochte stand op de Vakantiebeurs in Utrecht half januari 2020.

 

 

“La Palma blijkt voor veel bezoekers de ‘verrassing’ van de Canarische Eilanden”, aldus Amber Borghuis van Visit La Palma. “Zij zijn op zoek naar een combinatie van zon, natuur en actie, iets waar het eiland van overloopt. Aantrekkingskracht hebben de sterrenwachten, de tientallen duikspots en de Vulkaanroute dwars over het eiland”.

 

 

De leukste hotspots in Spanje in een gratis reisgids

Je kunt meer handige Spanje tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Spanje plattegrond bij.

 

Bereikbaarheid

Het eiland is met een directe vlucht te bereiken. Met Transavia op dinsdag en vrijdag, en met TUI fly op zondag en woensdag.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.