Genieten van de ruige natuur, stranden en dorpen rondom Lloret de Mar

De ultieme vakantiebestemming in Spanje is Lloret de Mar aan de Costa Brava. Dit Noord Spaanse kustgebied wordt gekenmerkt door ruige natuur, verborgen baaien en stranden en leuke dorpen. Lloret de Mar is een van de bekendste en leukste badplaatsen van Spanje. Wat is er dan lekkerder om te genieten van een heerlijke ontspannen vakantie vanuit je eigen vakantiehuis in Lloret de Mar.

Activiteiten & bezienswaardigheden in Lloret de Mar

Wanneer je verblijft in een vakantiehuis in Lloret de Mar zit je ronduit ideaal om de prachtige Costa Brava te verkennen. Maak kennis met de rijke Catalaanse geschiedenis en cultuur rond Lloret de Mar. Wandel over de Caminos de Ronda en bezoek de ruïnes van Puig de Castellet, de Santa Clotilde tuinen en de Sant Romà kerk.

Lloret de Mar is natuurlijk op de eerste plek een badplaats en aan mooie stranden is er dan ook geen gebrek. Het grootste strand is Lloret de Mar Strand en hier kun je met het grootste gemak de hele dag doorbrengen. Het is van alle gemakken voorzien, zoals strandbedden en parasolverhuur, restaurants, tal van winkels en diverse watersportactiviteiten. Voor iets meer rust, vooral tijdens het hoogseizoen, kun je naar Fenals of Santa Christina strand.

 

 

Ga voor vermaak voor het hele gezin naar een van de leuke attractieparken in de buurt. Gnomo World is een openlucht speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar en vakantiegangers van alle leeftijden zullen zich zeker vermaken in Water World van Arbe Aventura.

Shoppen

Als je op zoek bent naar leuke souvenirs of een nieuwe garderobe zit je in Lloret de Mar ook goed. Naast grote merken zijn er ook veel kleine boetiekjes. Bovendien zijn de prijzen van veel Spaanse kledingmerken hier lager dan in Nederland! Maar ook voor schoenen, tassen en cosmetica kun je in Lloret geweldig shoppen.

Restaurants & nachtleven

Een vakantie aan de Costa Brava is natuurlijk niet compleet zonder heerlijke Spaans eten! Voor iedere gelegenheid en budget is er in Lloret het juiste restaurant te vinden, waar je klassiekers zoals tapas en paella kunt eten. Kook je liever zelf? Koop dan lokale producten op de stadsmarkt van Lloret en bereid deze probleem in je eigen luxe vakantiehuis!

 

 

Lloret de Mar heeft uiteraard ook een bruisend nachtleven, van gezellig kroegen tot hippe clubs en van poolparty’s tot chique bootfeesten, Lloret heeft het allemaal. Met meer dan 20 clubs en 100 bars, waaronder de beroemde Millennium, Bumpers en Disco Tropic, is er keuze genoeg.

Overnachten

Je bezoek aan Lloret de Mar en de Costa Brava wordt natuurlijk pas echt compleet met een verblijf in je eigen compleet uitgeruste vakantiehuis. Wacht dus niet langer en ontdek het prachtige en veelzijdige Lloret de Mar vanuit je eigen luxe vakantievilla met zwembad.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.