easyJet breidt zomeraanbod uit met Zadar in Kroatië

easyJet, voegt Zadar in Kroatië toe aan zijn netwerk en breidt daarmee het aantal easyJet-bestemmingen vanaf Schiphol uit. Het is de vierde bestemming in het zomeraanbod voor Kroatië, waar tijdens de zomermaanden al wordt gevlogen op Dubrovnik, Split en Pula.

Vanaf 23 juni vliegen naar Zadar

Vanaf 23 juni tot en met 30 augustus zal easyJet vanaf Amsterdam twee keer per week rechtstreeks op de Kroatische bestemming vliegen, deze bestemming behoort hiermee tot het hoogseizoen-portfolio van de maatschappij. Kroatië is tegenwoordig, net als Spanje, Italië, en Griekenland, een populaire vakantiebestemming in de zomermaanden.

 

 

William Vet, Country Manager easyJet Nederland, zegt over de uitbreiding: “We zijn blij met Zadar als nieuwe bestemming vanaf Schiphol. Wij bieden met deze 4e Kroatische bestemming een uitgebreide keus om dit land te bezoeken en zo nog beter aan de vraag naar zomervluchten naar Kroatië te kunnen voldoen.’ Andere zomerbestemmingen die vanaf Schiphol met easyJet direct zijn te bereiken zijn onder andere Rhodos, Corfu, en Ibiza.

 

 

Zadar is een veelzijdige stad die elk type reiziger iets te bieden heeft. De havenplaats is ideaal gelegen aan de Adriatische zee, hier kun je prachtig zeilen maar je kunt je ook onderdompelen in de eeuwenoude cultuur, een dagje op het strand doorbrengen, of de betoverende natuurgebieden rondom de stad ontdekken. Volgens de wereldberoemde filmregisseur Alfred Hitchcock heeft Zadar zelfs de mooiste zonsondergang ter wereld.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.