500.000 kerstmaaltijden op 12 kilometer hoogte van Emirates

Emirates serveert speciaal voor de kerstperiode 500.000 kerstmaaltijden aan reizigers op geselecteerde vluchten van 9 tot 31 december. Op het kerstmenu staan traditionele gerechten zoals kalkoen met een cranberry jus lié maar ook worden er speciale kerstcocktails geschonken. First Class passagiers profiteren van een exclusieve selectie wijnen en spirits en en ontvangen aan boord tevens een cadeaupakket in kersteditie, inclusief kerstsnacks zoals gingerbread-popcorn. Naast een heerlijk kerstmenu kunnen reizigers ook genieten van nostalgische films en feestelijke kerstcadeaus.

Kerstmenu aan boord

Emirates brengt het feestelijke menu terug wegens het warme onthaal van passagiers in voorgaande jaren. Reizigers vanuit Dubai beginnen hun kerstvakantie feestelijk onderweg naar Australië, Nieuw-Zeeland, het Verenigde Koninkrijk, Europa, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en de Filipijnen.

Passagiers in Economy Class genieten van kalkoen met aardappelpuree, groene erwten, baby wortels en cranberry jus lié bereidt door Emirates’ befaamde chefs. Als dessert wordt een melkchocolademousse met een speciale chocolade button geserveerd.

Reizigers in First en Business Class genieten van gebraden kalkoenborst met abrikoosvulling, oven geroosterde aardappelen en romige spruitjes met kalkoenbacon en cranberry jus lié. Als dessert worden heerlijke, feestelijke zoetigheden geserveerd, zoals een chocoladetaart in de vorm van een kerstman of een chocolade gingerbreadtaart.

 

 

Op Emirates A380 routes kunnen First en Business Class reizigers in de iconische Onboard Lounge de kerst proeven in de limited edition Santa’s Spiced Amarula Cocktail, mince pies en speciale lekkernijen zoals gingerbread-sneeuwmankoekjes en cranberry, kokos en witte chocoladetruffels.

First Class reizigers ontvangen tijdens de feestperiode in hun cadeaupakket ook producten in kerstthema waaronder Butlers Chocolate and Orange Bar, gingerbread-popcorn, Lakrids met zoute karamel, drop en chocolade en chips met de smaak van gebrade kalkoen.

Gedurende de feestdagen profteren Emirates passagiers van de brede selectie exclusieve dranken aan boord om hun kerstmaaltijden aan te vullen. Reizigers genieten van bijzondere wijnen en champagnes of kunnen kiezen uit het gevarieerde aanbod aan sterke dranken waaronder whisky’s, cognacs, gins, wodka en likeuren. Het assortiment omvat een mix van niche, ambachtelijke merken evenals populaire en geliefde sterke dranken zoals Hennessy cognacs, waaronder de exclusieve Hennessy Paradis voor First Class passagiers.

 

 

Traktaties voor jonge reizigers

Alle jonge reizigers krijgen tijdens de feestdagen een speciaal bereide kerstmaaltijd met kalkoen. Als verrassing krijgen ze ook een chocolade sneeuwmankoek bij alle lunches en diners. Kinderen in First Class worden verwend met een heerlijke warme chocolademelk met marshmallows en stervormige koekjes. Daarnaast is de limited Emirates Fly with Me knuffel, Lumi de Sneeuwman, in december voor kinderen beschikbaar als reismaatje. Zowel kinderen en volwassen kunnen op alle Emirates vluchten een Polaroid foto met bijpassende fotohoes laten maken.

Feestelijke films op ice

Niets dat reizigers meer in de feeststemming brengt dan de uitgebreide selectie aan kersklassiekers op het in-flight entertainmentsysteem ice. Klassiekers zoals The Polar Express, Elf, Home Alone, Rudolf the Red-Nosed Reindeer, It’s a Wonderful Life en vele anderen zijn tijdens de vlucht te bekijken. De speciale december entertainmentcatalogus bevat internationale films en TV kerstspecials.

Met ice genieten reizigers deze kerst van de laatste en beste films, topseries en een uitgebreide muziekcollectie. Het is zelfs mogelijk om vóór de vlucht afspeellijsten samen te stellen en die met de zitplaats aan boord te synchroniseren door middel van de nieuwste feature in de Emirates app.

Feest aan de grond

Alle 41 Emirates lounges wereldwijd, inclusief de zeven lounges op Dubai International Airport zullen traditionele kerstmaaltijden serveren zoals gebraden kalkoen, kerststol, en andere typische gerechten. De kerstspecialiteiten zijn van 15 tot 31 December in alle lounges verkrijgbaar. In de lounges in Dubai is er tijdens het feestseizoen een selectie unieke ijssmaken te proeven waaronder gingerbread en kokosnoot-karamel. Koffieliefhebbers kunnen terecht bij de Coffee Planet stands in de Emirates lounges waar gingerbread en caramelo lattes geschonken worden.

Feestelijke kerstcadeaus

In de maand december zijn de perfecte last-minute cadeaus te vinden in het nieuwe EmiratesRED in-flight duty free shopping magazine en EmiratesRED TV op ice. In deze catalogus staan meer dan 150 producten voor aantrekkelijke prijzen, waaronder een aantal van de meest gewilde merken. Reizigers vinden hier ook merken die exclusief bij Emirates te verkrijgen zijn, zoals geuren van Boadicea the Victorious en premium huidverzorgingsmerk Sea Buck Switzerland. Tussen 19 en 23 december is er een korting van 20% voor aankopen boven USD 200.

Cadeaus zijn ook te vinden in de Emirates Official Store, waar een nieuwe feestelijke kerstlijn aan toegevoegd is. Zo zijn er bijvoorbeeld fijne kersttruien te vinden, pyjama sets, Emirates kerstkaarten en kerstmokken. Deze zijn ook verkrijgbaar via Emirates

De feestelijke kerstvieringen maken deel uit van de toewijding van Emirates om de klantervaring te verbeteren met unieke en feestelijke aanbiedingen. Emirates viert niet alleen de kerst maar ook feestdagen zoals Diwali, Eid, Chinees Nieuwjaar en Oktoberfest.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.