Beleef kerst dit jaar in Wiesbaden

De Schlossplatz is van 26 november t/m 23 december een sfeervol decor voor de Wiesbadener kerstmarkt, de Sternschnuppenmarkt. Hier vinden de bezoekers kunstnijverheidsproducten en kerstspecialiteiten, evenals een sfeervol programma met koren, kerstspelen, torenblazers, concerten, sprookjesvertellers en nog veel meer.

Sternschnuppen markt in Wiesbaden

Sternschnuppen markt in Wiesbaden

De Mauritiusplatz met het reuzenrad en de WinterStubb maken het kerstaanbod in de binnenstad compleet. Op de Warmer Damm voor het Hessische staatstheater lokt ieder jaar de ESWE-Eiszeit, waar jong en oud de ijzers kan onderbinden.

Schaatsbaan in Wiesbaden

Schaatsbaan in Wiesbaden

Oudejaarsavond in het kurhaus, 31 december 2019

Menigeen kan zich het begin van een nieuw jaar nauwelijks nog voorstellen zonder het bruisende oudejaarsavondfeest in het prachtige kurhaus. Voor de jaarwisseling 2019/2020 is er voor alle gasten een afwisselend oudejaarsprogramma.

 

 

Kijk voor meer informatie op: www.wiesbaden.de/christmas

Stedentrips naar Wiesbaden in Duitsland

Wiesbaden Marketing GmbH biedt individuele reizigers die een stedentrip naar Wiesbaden willen maken een breed geschakeerd aanbod aan arrangementen en losse onderdelen die reizigers geheel naar wens kunnen combineren. Te boeken op: www.wiesbaden.de/individual-offers

Kaiser-Friedrich-Therme

Kaiser-Friedrich Therme in Wiesbaden

 

 

Ontvang gratis leuke Duitsland activiteiten

Je kunt meer handige Duitsland tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Duitsland plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.