Wiesbaden

De stad aan de 2 rivieren: dat is Wiesbaden. Op de kruising van de rechtover van de Rein en Main. Wiesbaden is hoofdstad van de Duitse deelstaat Hessen en heeft bijna 280.000 inwoners. Omdat Wiesbaden een spa heeft met een geneeskrachtige werking vinden vele toeristen hun weg naar Wiesbaden elk jaar.

 

logo-wiesbaden

 

Dit zijn de leukste plekken in Duitsland

Je kunt deze Duitsland tips, die niet op de site staan, nu in je e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een plattegrond & een reisgids bij.

 

Foto’s van Wiesbaden

 

Ontvang gratis een brochure per post over jouw Duitse vakantieregio

Je kunt nu gratis een brochure aanvragen over jouw vakantie Duitse vakantieregio. De brochures worden per post opgestuurd. Dat betekent dat je met een paar dagen vakantievoorpret kunt hebben over bestemming in Duitsland in bijv. Nedersaksen, Baden-Württemberg, Beieren of Noordrijn-Westfalen. Kies jouw Duitse regio uit de lijst en vul je gegevens in om de brochure gratis te ontvangen.

 

Theatrium 2015, Wilhelmstraßenfest, quer

Weinverkostung Neroberg

Neroberg, Russische kapel

Verkeersbureaus en VVV’s in Wiesbaden

Wiesbaden Marketing GmbH

Wilhelmstraße 46
65183 Wiesbaden
Duitsland

twitter
Facebook: www.facebook.com/wiesbaden.info
YouTube: youtube.com/StadtWiesbaden
Instagram: instagram.com/wiesbaden.deinestadt

 

Neem contact op met Verkeersbureau Wiesbaden

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!
  • Schrijf je vraag in het Engels.

Nerobergbahn Wiesbaden

Nerobergbahn Wiesbaden