Stubai en Innsbruck introduceren skivakantie in nieuwe stijl

Stubai en Innsbruck introduceren skivakantie in nieuwe stijl: de dynamische wintersportreis. Voor iedereen die tijdens de wintersportvakantie zoveel mogelijk wil beleven, is de innovatieve SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck in het leven geroepen. De pas combineert 13 skigebieden, 22 attracties en activiteiten in en rond Innsbruck en in het Stubaital. Deze wereldprimeur combineert heerlijke pistes en sightseeing in slechts één pas, en is vanaf 1 oktober 2019 te gebruiken

Reeds in de herfst perfecte pistecondities

Dankzij het grote aantal skigebieden van de SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck is het mogelijk om al heel vroeg het nieuwe skiseizoen in te luiden. De Stubaier gletsjer, het grootste gletsjerskigebied van Oostenrijk, is gegarandeerd sneeuwzeker van oktober tot mei en is daarmee de eerste van de in totaal 13 skigebieden waar de liften en pistes voor het skiën worden geopend. Maar ook de andere 12 skigebieden in en rond Innsbruck bereiden zich voor op het komende skiseizoen.

Op meer dan 300 kilometer piste kunnen families, amateurskiërs en professionals unieke ervaringen vol afwisseling beleven. 8 van de 13 skigebieden bieden bovendien ook nog eens 25% korting op het nachtskiën of -rodelen.

 

 

De SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck, die reeds vanaf 1 oktober 2019 te koop is, biedt bovendien toegang tot 22 lifestyle-, cultuur- & sightseeing-attracties in en rondom Innsbruck. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met de SKI plus CITY Pass de Keizerlijke Hofburg of de Bergisel-springschans te bezoeken. Een ander pluspunt van de pas is het vervoer ter plaatse, aangezien ook de bestaande skibusverbindingen en de Hop-On-Hop-Off Sightseer-bus in Innsbruck inclusief zijn. Daarnaast is het entrée tot de drie overdekte zwembaden Freizeitzentrum Neustift, Sauna- und Badeparadies StuBay en Hallenbad Axams inbegrepen. Dankzij de 40 verschillende attracties en services stelt u op eenvoudige wijze een wintervakantie vol afwisseling samen. Skiënd de dag beginnen om daarna cultuur te snuiven in Innsbruck en dan ‘s avonds een verfrissende duik in een van de zwembaden nemen – of toch liever een nachtelijke rodeltocht?

 

 

De enorme keus aan heerlijke pistes en bruisende stadservaringen is indrukwekkend. De SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck biedt talloze onvergetelijke belevenissen. ‘s Werelds unieke Incity Snowpark (Innsbrucker Nordkettenbahnen), een van de grootste nachtski-arena’s van Europa (Bergeralm), het hoogste gelegen ski dorp van Oostenrijk (Kühtai), de meestbezocht bezienswaardigheid van Tirol (Swarovski Kristallwelten), de enige thematische dierentuin ter wereld (Alpenzoo Innsbruck), het oudste museum ter wereld (Schloss Ambras Innsbruck) of de grootste toegankelijke zonnewijzer van de Alpen (Elferbahnen), al deze bijzondere attracties zijn met de SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck binnen handbereik.

Skiën in Stubai

Skiën in Stubai

Voorwaarden en prijzen

De SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck geldt vanaf twee dagen. Een vijfdaagse pas kost voor volwassenen € 230,-. De prijs voor kinderen bedraagt voor vijf dagen € 115,-. Kinderen die in 2012 of later geboren zijn, kunnen kosteloos gebruik maken van de mogelijkheden van de SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck, mits een van de begeleidende ouders in het bezit is van een SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck.

De pas is geldig tussen 1 oktober 2019 en 10 mei 2020. De actuele prijzen van de SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck (2 t/m 21 dagen) vindt u op op de site.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.