Ga nu naar het Skigebied Norefjell in Noorwegen

Voor wie tot rust wil komen, baden in luxe en tegelijkertijd avontuur wil beleven op de piste is Norefjell het perfecte skiresort. Goed nieuws, het skigebied is sinds afgelopen weekend weer geopend! Geniet van bekroonde wellnessbehandelingen op de berg en verblijf in het gerenommeerde Norefjell Ski & Spa Hotel. Reizen naar Norefjell kun je boeken via Norway Home of Skiing, een platform voor de mooiste skigebieden in Noorwegen.

Skiën in Norefjell

Norefjell is van alle gebieden die aangesloten zijn bij Norway Home of Skiing het skigebied dat het dichtst bij de Noorse hoofdstad Oslo ligt. Met een piste van 1010 meter heeft het de langste afdaling van alle skigebieden in Noord-Europa. De natuur rondom het gebied is adembenemend. Zo heb je vanaf de top van de berg uitzicht over het naastgelegen meer, waar je bijna helemaal naartoe kunt skiën. Het skigebied telt in totaal 30 pistes die variëren in niveau, zodat iedereen kan genieten van de rust en ruimte van Norefjell.

 

 

Kom helemaal tot rust

Het Norefjell Ski & Spa Hotel ligt aan de piste en is al vaak in de prijzen gevallen als het gaat om design en de kwaliteit van de spa. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een wintersportvakantie waarbij je helemaal tot rust wilt komen. De bekroonde Wellness Spa heeft twee verdiepingen met verschillende zwembaden, sauna’s en jacuzzi’s. Twee van deze jacuzzi’s vind je buiten tussen de sneeuw en bieden een prachtig uitzicht over de bergen. Daarnaast biedt de spa ook vele behandelingen, zoals massages, lichaamsverzorging en gezichtsbehandelingen. Wat is er na een actieve dag op de piste nu beter dan opladen en ontspannen in de luxe omgeving van een spa?

 

 

Goed bereikbaar vanaf Oslo

Norefjell is makkelijk te bereiken: vanuit Schiphol vertrekken er dagelijks meerdere vluchten naar het vliegveld van Oslo. Vanaf hier rijd je met een huurauto in 1 uur en 45 minuten naar het skigebied. Maar Norefjell is ook makkelijk te bereiken met eigen vervoer en de ferry van Kiel (Duitsland) naar Oslo.

Voor alle deals naar Norefjell ga je naar: boek.norwayhomeofskiing.com. Hier kun je een gevarieerd aanbod aan reizen vinden, inclusief het vervoer (ferryovertocht of KLM-vluchten) en overnachtingen! Je boekt bijvoorbeeld jouw 8-daagse wintersport naar Norefjell, inclusief KLM-vlucht, transfer en overnachtingen in het Norefjell Ski & Spa Hotel al vanaf €439 per persoon met Oad.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.