Dit is een gloednieuw luxe hotel in Egypte

Wil je prinsheerlijk op vakantie, je volledig in de watten laten leggen en maximaal genieten? Dat kan in het gloednieuwe Rixos Premium Magawish*****, dat begin april haar deuren opent in Hurghada, Egypte.

Met open armen en een verkoelende cocktail word je ontvangen en kan de vakantie beginnen. Zoek een plekje uit bij het zwembad of op het strand, dat voor de deur van het hotel ligt, en begin aan dat boek dat al zo lang op jouw lijstje staat. Voor wat extra luxe huur je een privé-cabana op het strand en laat je je op je wenken bedienen. Net als Cleopatra in het oude Egypte. En dan hebben we het nog niet eens over de kamers gehad: je verblijft in een ruime, luxe en tot in de puntjes verzorgde kamer.

 

 

Met maar liefst zes restaurants om uit te kiezen, staat er altijd wel iets lekkers op het menu. Wordt het People’s (internationaal), Salt Sea Food (vis), Lalezar (Turks), Churrascaria (Braziliaans), L’Olivio (Italiaans) of het smaakvolle buffetrestaurant? Ook voor de kinderen is er een eigen restaurant. Nog meer genieten? Neem dan een drankje bij een van de acht bars.

 

 

Terwijl de kids nieuwe vriendjes maken in de Rixy Club, heb je zelf even tijd voor een van de vele activiteiten, zoals aerobics, aquarobics, zumba of yoga. Je kan ook gebruikmaken van de wellness faciliteiten. Zoals gratis entree tot de hamam, de relaxruimte, de sauna en het stoombad. Of je nu actief of passief vakantie wil vieren, er is voor een ieder wat wils. Van jong tot oud, bij Rixos wordt aan iedereen gedacht. Dat is pas echt Ultra All Inclusive.

TUI Exclusive

Bij aankomst vanaf 1 april 2020 extra luxe speciaal voor jou:

  • Speciaal geselecteerde vijfsterrenhotels
  • Privé-taxi in NL naar de luchthaven en v.v.
  • Privé-transfer naar het hotel en v.v.
  • Wijn in de kamer bij aankomst
  • Spa voucher t.w.v. €50 per kamer

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.